Social- og sundhedsassistenter /social- og sundhedshjælpere til hjemmeplejen

Ansøgningsfrist : 05-04-2017
Kaffen er brygget, din uniform er strøget, og vi går egentlig kun og venter på, at du får sendt ansøgning til vores ledige stillinger som social-og sundhedsassistenter og social og sundhedshjælpere.

Vi søger social og sundhedsassistenter eller -hjælpere til faste stillinger som nattevagt på 28 timer.

Hvem er du?
Vi forventer som udgangspunkt, at du er uddannet social og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper – men det er jo blot det formelle. Det væsentlige er, at du sætter en ære i at gøre en forskel i hverdagen for vores borgere. Du har den der menneskelige fornemmelse, som kan være lidt svær at sætte ord på, men som betyder, at vores borgere kan mærke, at deres ve og vel rent faktisk betyder noget for dig. Du måler din succes på jobbet, ikke i antallet af piller du docerer korrekt eller sårbehandlinger du håndterer, men i antallet af smil du modtager i løbet af en vagt.  Der vil uundgåelig komme dage, hvor der er meget at lave, hvilket formentlig ikke kommer bag på dig. Det vigtige er, at du uanset hvor travlt du har, altid formår at bevare roen og gerne med et smil på læben.
 

Hvad kommer du til at lave?
Som social- og sundhedsassistent i hjemmeplejen varetager du en lang række sygeplejerelaterede opgaver i borgerens eget hjem. Du får blandt andet ansvaret for skabe sammenhængende borgerforløb med opgaver som personlig pleje, rehabilitering, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.
Som social og sundhedshjælper varetager du de opgaver, der sikrer en velfungerende hverdag omkring borgeren. Det drejer sig om varetagelse af personlig pleje, bad, tøjvask, rengøring, frokost med videre.

Hvem er vi?
Vi elsker vores fag og brænder for at drage omsorg for borgerne og for hinanden. Vi har, hvis vi selv skal sige det, stor fleksibilitet og tager hensyn til hinandens vilkår. Vi går meget op i daglig dialog, og vi har generelt rummelighed og vilje til at finde løsninger, der kan imødekomme den enkeltes behov.

 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 18. april 2017.
Ansættelse pr. 1. juni 2017.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Er du stadig interesseret?
Kan du se dig selv i ovenstående job og er du på udkig efter faglig og personlig udvikling i et socialt arbejdsfællesskab, så tryk på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfyld den elektroniske formular, som kommer frem. I rekrutteringssystemet kan du uploade ansøgning, CV, eksamensbeviser mv.