Ledige pladser i madklubber for ældre

Dato: 21. marts 2017
To madklubber for ældre over 65 år mødes hver tirsdag og onsdag i Café Ingeborg. Og der er stadig ledige pladser.

Sidste år igangsatte vi to nye madklubber for personer over 65 år.

Madklubberne har to forskellige målgrupper. Fælles for dem er dog, at medlemmerne skal være borgere over 65 år i Ringsted Kommune, og det skal være personer, der ikke kan benytte almindelige aftenskoletilbud om madlavning.

Formålet med madklubberne er at gøre deltagerne i stand til selv at stå for madlavningen og at øge deres viden om god og ernæringsrigtig mad.

Samtidig er madklubberne et socialt fællesskab, hvor der kan knyttes nye bånd, og hvor deltagerne kan få ny viden om for eksempel det rige foreningsliv i Ringsted Kommune.

Madklub - tirsdag

Denne madklub foregår i mindre rammer, hvor deltagerne kan være med i madlavningen i ro og mag.
Hver middag begynder for eksempel med en kop kaffe eller te og en rolig snak om, hvilken ret der skal laves, og hvem der laver hvad. Her er der plads til de, der går lidt mere forsigtigt til værks.

Madklubben foregår hver tirsdag fra kl. 15-20 i Café Ingeborg.
Man er velkommen til at invitere en gæst med.

Madklub - onsdag

I denne madklub er deltagerne også med til at tilberede maden og ligesom om tirsdagen startes der op med kaffe og kage kl 15.00

Madklubben om onsdagen er for flere en social klub, hvor der også er mulighed for at få besøg fra forenings- og kulturlivet og høre mere om de øvrige tilbud der findes i Ringsted by og omegn. Det kan for eksempel være med ugentlige foredrag fra lokale foreninger eller med tips til aktiviteter for ældre i nærområdet.

Madklubben foregår hver onsdag fra kl. 15-20 i Café Ingeborg.
Man er velkommen til at invitere en gæst med.

Der er stadig ledige pladser i begge madklubber, og man er velkommen til at deltage begge dage.

Tilmelding og pris

I madklubben laver holdet to måltider. Ét man spiser sammen, og ét deltagerne kan tage med hjem til dagen efter. Hvert måltid består af en hovedret og en biret, som er enten en forret eller en dessert.

Det koster et mindre beløb for hver deltager i madklubberne. Prisen svarer kun til råvarernes indkøbspris og inkluderer også eftermiddagenes kaffe og kage, samt drikkevarer under middagen.

Vil du være med, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Gitte Hansen på telefon 57 62 83 77 eller mail gith@ringsted.dk.

Kontakt: Café Ingeborg

Café Ingeborg