Se byrådsmøder på nettet

Dato: 03. marts 2017
Fik du ikke set seneste byrådsmøde live på nettet? Så husk, at du altid kan se eller gense Ringsted Kommunes byrådsmøder.

Siden januar 2016 har man kunne følge byrådsmøderne i Ringsted Kommune hjemme fra lænestolen. Der er blevet installeret en række kameraer og mikrofoner i byrådssalen, som gør det muligt at sende byrådsmøderne direkte på nettet.

Her kan du se eller gense Ringsted Kommunes byrådsmøder.

Det nye videosystem er en del af en digital oprustning i Ringsted Kommune, hvor man blandt andet også har lanceret en ny kommunal hjemmeside i efteråret. Borgmester Henrik Hvidesten er meget tilfreds med tiltaget og mener, det vil skabe en større politisk gennemsigtighed:

”Jeg er glad for de nye muligheder, vi får med web-tv fra vores byrådsmøder. Det vil give borgerne endnu bedre mulighed for at følge med i vores politiske drøftelser og beslutninger. Gennem web-løsningen kan vi nå ud til mange flere – også dem der ellers ikke har mulighed for eller tid til at deltage i byrådsmøderne. Det er med til at gøre den politiske scene mere åben og tilgængelig, og på den måde vil det styrke vores nærdemokrati, så jeg håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden”, siger Henrik Hvidesten.

Følg med på nettet eller mobilen

Ønsker man at følge de politiske drøftelser, kan man følge byrådsmøderne live via kommunens hjemmeside www.ringsted.dk.
Ønsker man ikke at følge møderne i deres fulde længde, kan man også klikke sig ind på de enkelte punkter på mødedagsordenen.

Alternativt kan man finde byrådsmøderne direkte på www.ringsted.kommune-tv.dk, som står for transmissionen. Her vil alle møderne afholdt fra den 12. januar 2015 og frem blive arkiveret, så interesserede kan finde dem 24 timer i døgnet 365 om året. Det er ligeledes muligt at følge byrådsmøderne på mobilen ved at hente den gratis app ’Kommune-TV’ til iPhone eller Android.

14.03.2017