Du er her

Advokathjælp & gældsrådgivning

Advokathjælpen giver gratis mundtlig juridisk førstehjælp. Gældsrådgivningen yder gældsrådgivning primært for Ringsteds socialt udsatte borgere.

Advokathjælpen

Når du henvender dig til Advokathjælpen med et problem, er du helt anonym. Der bliver ikke skrevet noget ned eller lavet en sag. Du får blot en hurtig juridisk bedømmelse af din sag.

Over 20.000 mennesker henvender sig hvert år til Advokathjælpen. De fleste skal have hjælp til skilsmisse, forældremyndighed, fast ejendom, leje af bolig, arveforhold og erstatning.

Du kan henvende dig til Advokathjælpen med alle typer af juridiske problemer.

Advokathjælpen foregår på Ringsted Bibliotek.

Gå til Advokathjælpens åbningstider

Gældsrådgivningen

Ringsted Gældsrådgivning sker i samarbejde mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet ”Tænk”. Gældsrådgivningen er primært for Ringsteds socialt udsatte borgere, men ligegyldig om du er ledig, i arbejde, studerende eller pensionist, så kan du få hjælp når din gæld bliver uoverskuelig. 

Du er 100 % anonym, og rådgivningen er uafhængig, fortrolig, uvildig og gratis.

Kompetence teams af frivillige gældsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig blandt andet med at kortlægge din økonomiske situation, samt fortælle om dine rettigheder.

Der tages udgangspunkt i dine konkrete behov og efterfølgende kortlægning af din økonomiske situation. Du får derved hjælp til at få et overblik over:

  • Din samlede økonomiske situation
  • Udarbejdelse af et budget
  • Vurdering af betalingsevne
  • Udarbejdelse af afdragsplaner

Tilmelding sker ved at du selv, eller i samarbejde med en sagsbehandler, udfylder et ansøgningsskema via hjemmesiden: https://gaeld.taenk.dk/

Telefonisk kontakt til gældsrådgivningen på tlf.: 25 42 75 85 - torsdage fra kl. 15.00-18.00

Chatrådgivning: Chat med en rådgiver på https://gaeld.taenk.dk/

Åbningstid - torsdage kl. 15.00-18.00

Kontakt per mail på: gaeld-Ringsted@fbr.dk

Gældsrådgivningen foregår på Prinsensvej 10, 4100 Ringsted.

Lejerens Frie Retshjælp

Lejerens Frie Retshjælp er en gratis rådgivning, som  kan hjælpe med problemstillinger inden for lejeloven. Organisationen er frivillig og består af studerende. Der ydes hjælp til både lejere og udlejere.

Man kan kontakte Lejerens Frie Retshjælp ved at udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside eller skrive e-mail til dem.

Gå til Lejerens Frie Retshjælp

 

Ringsted Kommune har ikke indflydelse på og kan ikke gøres ansvarlige for den rådgivning, der ydes af de tiltag eller organisationer, der præsenteres på denne side.

Sidst opdateret

04.08.2021