Ferier og lukkedage i SFO

Institutionerne i Ringsted holder lukket på udvalgte dage.

Institutionerne i Ringsted Kommune holder lukket på følgende dage:

• Tre dage før Skærtorsdag.
  • Dagen efter Kr. Himmelfartsdag.
  • Grundlovsdag (5. juni).
  • Den 24. december til og med den 31. december.

Hvis du har brug for at få dit barn passet på lukkedagene, skal du kontakte den institution, dit barn går i. Kommunen etablerer nødpasning, dog ikke på dagene d. 5. juni (Grundlovsdag) og d. 24. december (Juleaftensdag).

Om lukkedage i SFO

• Sommerferieordning i SFO’erne

SFO’erne i Ringsted Kommune har sommerferieordning i ugerne 28-29-30.

I de pågældende tre uger vil der være få institutioner, der holder åbent.
    Hvis du har brug for at benytte et dagtilbud til dit barn i sommerferien, skal du tilmelde dig elektronisk i den institution, hvor dit barn er tilmeldt.

SFO’erne på henholdsvis Valdemarskolen og på Byskovskolen har åbent hele sommerferieperioden og modtager SFO-børn fra de øvrige SFO’er i ugerne 28-29-30.

SFO-børn fra Kildeskolen, Søholmskolen, Vigersted Skole og Byskovskolen tilbydes pasning i Byskovskolens SFO i de tre uger.

SFO-børn fra Nordbakkeskolen, Dagmarskolen og Valdemarskolen tilbydes pasning i Valdemarskolens SFO i de tre uger.

• Special-SFO’erne

Special-SFO’erne på Vigersted Skole, Byskovskolen og Ådalskolen holder åbent hele ferieperioden for deres SFO-børn.

Kommende børnehaveklassebørn bliver i deres daginstitution i juli måned og kan indmeldes i kommunal SFO fra den 1. august. De har dog mulighed for at benytte SFO'en fra mandag i uge 31 efter aftale med SFO'en.

• Efterårsferie i SFO

I efterårsferien i uge 42 har SFO'erne sampasning for de børn, der har behov for pasning. Pasningen foregår på samme måde som sommerferieordningen.

Kontakt: Skolecenter

Hækkerupsvej 1