Ringsted Kommunes Børne- og Ungepolitik

Lidt om Ringsted Kommunes Børne- og Ungepolitik.

Børne- og ungepolitikken er vores fælles fundament for arbejdet med alle børn og unge uanset alder og forudsætninger.

Politiken er gældende for hele børne- og ungeområdet dvs. dagtilbud, undervisning, børne- og familieområdet samt samspillet mellem sundhed og forebyggelse.

Børne- og ungepolitikken rækker ind i fritids-, kultur- og arbejdslivet, og skal understøtte gode overgange i børn og unges liv. Politikken har et særligt fokus på en sammenhængende indsats i forhold til sårbare og udsatte børn, unge og deres familier.

Ringsted Kommunes Børne- og Ungepolitik

Ringsted Kommunes Børne- og Ungepolitik -Engelsk version

Kontakt: Skolecenter

Hækkerupsvej 1