Du er her

Ungdommens Uddannelsesvejledning Ringsted

Her finder du information om Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU Ringsted).

Ungdommens Uddannelsesvejledning, Ringsted

Uddannelsesvejledningen i Ringsted varetages af et tværgående team af uddannelsesvejledere på grundskole-, unge- og specialområdet.

Grundskolevejlederene varetager uddannelsesvejledningen på folke- og privatskoler i kommunen, og bistår skolerne med bl.a. kollektiv vejledning om valg af ungdomsuddannelse, indhold til faget Job & Uddannelse, uddannelsesparathedsvurdering og individuel vejledning af ikke-uddannelsesparate unge, planlægning og organisering af introkurser, brobygning og praktik, forældremøder, uddannelsesdage og tilmelding til ungdomsuddannelserne. Grundskolevejlederne sidder fysisk på de skoler, som de servicerer.

Specialvejlederne varetager den individuelle vejledning af unge med særlige behov i specialklasser, på specialskoler og på STU. Specialvejlederne indstiller til STU og sidder fysisk i Ungeenheden på Nørregade.

Ungevejlederne vejleder unge under 25, der ikke længere går i grundskole, og som har behov for hjælp til valg eller skift af uddannelse. Ungevejlederne visiterer desuden til FGU og sidder fysisk i Ungeenheden på Nørregade.

Alle unge er tilknyttet en vejleder til og med det 24. år. Du kan finde din vejleder her: Find din vejleder. Du kan også sende en mail til vores hovedpostkasse på uu-ringsted@ringsted.dk. Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger (som fx dit cpr.nr. eller oplysninger om dit helbred) til UU Ringsted, opfordrer vi dig til at skrive til os via e-boks. Du kan finde en vejledning i at sende post via e-boks her: Vejledning: Send post via e-boks

OBS! OBS! OBS!
Vi tilretter løbende vores indsats mod COVID19 efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så du kan føle dig tryg, og vi passer på hinanden. Har du spørgsmål eller særlige behov i den forbindelse, skal du være velkommen til at tage kontakt til os på mail eller telefon jf. ovenstående kontaktoplysninger.

 

 

Kontakt: Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU Ringsted)

  • Mandag09-14.00
  • Tirsdag09-14.00
  • Onsdag09-14.00
  • Torsdag09-14.00
  • Fredag09-14.00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

15.07.2021