Du er her

Ungdommens Uddannelsesvejledning Ringsted

Her finder du information om Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU Ringsted).

Nyhed pga. Covid19

Som følge af regeringens udmelding om lukning af alle skoler og ungdomsuddannelser frem til 30 marts, yder UU Ringsted individuel vejledning via mobil og mail. Det betyder, at møder er aflyst. Det er kun møder af kritisk karakter, som afholdes.

Desuden aflyses UU Ringsted introhold i Ringsted og andre kommuner.

 

UU Ringsted står for Ungdommens Uddannelsesvejledning i Ringsted.

Vi er et tværfagligt team af uddannelsesvejledere, som vejleder alle elever og unge til ungdomsuddannelse fra grundskolen og op til det 25. år.

Du kan finde din vejleder ved at bruge søgefunktionen ”Find din vejleder”.

Du kan også kontakte en af UU-vejlederne - se PDF icon telefonliste, eller du kan skrive en e-mail til vores hovedpostkasse.  Se vores kontaktoplysninger under "Kontakt" nedenfor.

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til UU Ringsted, eksempelvis dit cpr.nr. eller oplysninger om dit helbred, opfordrer vi dig til at skrive til UU Ringsted via e-boks.Du kan finde en vejledning i at sende post via e-boks via dette link: Vejledning: Send post via e-boks.

Kontakt: Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU Ringsted)

Day of week: 
Mandag
Tid: 
09-14.00
Day of week: 
Tirsdag
Tid: 
09-14.00
Day of week: 
Onsdag
Tid: 
09-14.00
Day of week: 
Torsdag
Tid: 
09-14.00
Day of week: 
Fredag
Tid: 
09-14.00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

18.03.2020