Lån og leje af lokaler

Her finder du information om lån og leje af kommunale lokaler for både foreninger og private.

Lån af lokaler til foreninger og aftenskoler

Foreninger og aftenskoler har mulighed for at låne kommunale lokaler til både enkeltstående og faste aktiviteter.
Hvis I ønsker at låne et kommunalt lokale på for eksempelvis en skole, på biblioteket, på Hyldegården eller en anden institution, skal I kontakte stedet direkte.

Hvis der er tale om en fast reservation til en hel sæson, skal I søge om det. Det kan I læse mere om på foreningssiderne og siden Haller, baner og anlæg.

Hvis der er behov for overnatning i kommunale lokaler, så er det vigtigt at retningslinjerne overholdes.

PDF icon Overnatning i kommunale bygninger.

Udlejning af lokaler til private formål

Byrådet besluttede i 2005, at lokaler på over 600 m2 kan udlejes til private formål (fester etc.) i en forsøgsperiode. Prisen for leje fastsættes hvert år af Byrådet. Prisen fremgår af kommunens takstblad.

Ud over hallejen skal du også betale for en teknisk servicemedarbejder, der skal være til rådighed under hele lejemålet.

Udgifter til eventuelt beskadiget inventar m.v. dækkes af lejer.

Ved haller, hvor det af en forpagtningsaftale fremgår, at leverance af mad og eventuelt udskænkning af alkohol er forbeholdt forpagteren af køkkenet/caféen, skal dette overholdes. Udskænkning af alkohol skal i øvrigt følge den enkelte institutions alkoholpolitik.

Rygning er ikke tilladt.

Ønsker du at leje én af nedenstående haller, skal du kontakte hallens kontaktperson.

Kontakt: Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter

Rønnedevej 9