Du er her

Ringsteds mange muligheder

Her finder du information om de mange spændende oplevelser, Ringsted byder på. Her er kunst, kultur, shopping, natur, gode spisesteder og meget mere.

Ringsted er en by med liv, oplevelser og aktiviteter året rundt. Vi huser store kongresser og events. Vi har et stort indkøbscenter, en hel outletby og en hyggelig bymidte. Vi har sportsklubber, svømmeland og masser af byfester og festivaler.

Men Ringsted er meget mere end byen. Byen ligger midt i en kommune, der rummer levende landsbyer og landområder. Her er moser og åer. Søer og skove. Fugleliv og flora. Herre- og hovedgårde. Kirker, kalkmalerier og gamle ruiner.

I Ringsted er vi midt i mulighederne, og vi samarbejder bredt på tværs af kulturliv, erhvervsliv og kommune for at give fastboende og besøgende en bred vifte af forskellige oplevelser at vælge mellem.

Du finder inspiration og praktisk information om vores forskellige tilbud på Visit Ringsteds hjemmeside

Aktuelle kulturtilbud vil også blive omtalt som nyhed på forsiden Ringsted Kommune 

 

Kontakt: Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter

Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 82 00
  • Mandag11.00-15.00
  • Tirsdag11.00-15.00
  • Onsdag11.00-15.00
  • Torsdag11.00-15.00
  • Fredag11.00-13.00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

01.09.2021