Du er her

Uddannelse for frivillige

Her finder du information om de forskellige kurser og uddannelsestilbud, vi har til det frivillige foreningsliv i Ringsted.

I Ringsted Kommune understøtter vi det frivillige liv på mange måder. Det gør vi blandt andet ved, at vi løbende udbyder uddannelse til de frivillige i de folkeoplysende foreninger og de frivillige sociale foreninger.
Det kan være enkelte kurser, der varer en aften, for eksempel regnskabskurser for foreningens kasserer i samarbejde med en lokal bank, et mini fundraising kursus og andre relevante kurser. Vi udbyder også hvert år en længere foreningsleder uddannelse, der typisk løber over seks moduler.

Vi tilpasser kursusudbuddet efter foreningernes behov og ønsker, så derfor er I altid velkomne til at henvende jer, hvis I har en idé.

Aktuelle uddannelser

I efteråret er der 2 korte kursustilbud:

  • Er det på tide med en plan? Torsdag d. 12. oktober er fokus på det strategiske foreningsarbejde. Trænger jeres bestyrelse til mere luft og overskud i det daglige arbejde? Har I lyst til at inddrage mange flere i foreningens udviking?
  • Bliv klogere på det gode bestyrelsesarbejde. Onsdag d. 8. november er der fokus på bestyrelsesarbejdet. Er du med i en foreningsbestyrelse, eller kunne du tænke dig at blive det? Er du i tvivl om hvad en bestyrelse egentlig laver og skal lave? Synes du det skal være sjovt og givende at deltage? Vil du gøre en forskel?

Fælles for kurserne er at underviserne er erfarne og professionelle, der selv har foreningslivet i blodet.

Du kan se mere om kursernes indhold, samt de praktiske oplysninger i nedenstående foldere.

PDF icon Strategisk foreningsarbejde.

PDF icon Det gode bestyrelsesarbejde.

For yderligere oplysninger kontakt:

Flemming Beck Christensen, tlf. 57 62 62 43, mail: fbc@ringsted.dk
Trine Testmann, tlf. 57 62 62 44, mail: trte@ringsted.dk

Kontakt: Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter

Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 82 00
  • Mandag10.00-15.00
  • Tirsdag10.00-15.00
  • Onsdag10.00-15.00
  • Torsdag10.00-15.00
  • Fredag10.00-13.00

Sidst opdateret

12.09.2017