Du er her

Helhedsplan for Ringsted Ådal

En helhedsplan for Ringsted Ådal skal skabe rammerne for udvikling af ådalen de næste mange år.

I Ringsted Kommune vil vi skabe de bedste muligheder for kommunens borgere, så de kan udfolde sig på arbejde, i skolen og i fritiden. Ringsted Ådal er et naturskønt område og sammen med planerne for den nye oplevelsessti, skal en helhedsplan skabe rammerne for udvikling af ådalen de næste mange år. Ønsket er at få en ådal fuld af liv på alle årstider samtidig med, at skal der opbevares regnvand fra byen i respekt for naturen.

Helhedsplanen for Ringsted Ådal skal danne rammerne for udvikling af ådalen fra Vestmotorvejen i nord til Høm Møllevej i syd. Der er lagt vægt på at skabe en plan, som kan tilgodese den kommende byudvikling og de rekreative interesser. I oplægget til helhedsplanen er området opdelt i 7 delområder med plads til regnvandsbassiner.

Idéerne til de rekreative elementer i ådalen kommer fra borgere og brugere af området, der blandt andet er indsamlet i forbindelse med borgermøder.

Se Helhedsplan for Ringsted Ådal

 

Yderligere information om projektet

Kontakt: Teknik- og Miljøcenter

Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 63 00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

17.06.2020