Du er her

Bofællesskabet Kilden

Bofællesskabet Kilden er et tilbud henvendt til psykisk sårbare borgere i alderen 25-65 år.

Om Bofællesskabet Kilden

Kilden omfatter i alt 6 boliger og er en afdeling i Ringsted Boligselskab. Boligerne er udformet som en selvstændig bebyggelse i et boligområde med række- og etagehuse samt villaer. Der er tilknytning til et fælleshus hvor beboerne kan mødes under sociale forhold.

Vores målgruppe

Målgruppen er personer med nedsat psykisk funktionsevne, som på grund af særlige sociale problemer har behov for hjælp og støtte.

Faglighed

Personalet på Kilden består af social- og sundhedsassistenter, pædagoger, ergoterapeut og plejer. Personalet har altid den enkelte borger i centrum.

Dagligdagen på Bofællesskabet Kilden

Alle borgere modtager støtte i eget hjem. Der er endvidere ansat personale til fælleshuset til en times bemanding pr. dag. 

Beliggenhed og fysiske rammer

  • Alle boligerne er udformet som rækkehuse der sammen med fælleshuset og udhusbygninger danner en sluttet bebyggelse. Alle 6 boliger er ens udformet og har et bruttoareal på 61,7 kvadratmeter. I arealet er indregnet 12,8 kvadratmeter der er en andel i fællesboligarealet.
  • Boligerne indeholder en stue med køkkenniche, et soveværelse og et badeværelse. Derudover er der et fælleshus med køkken-alrum, opholdsstue, badeværelse samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
  • De enkelte boliger fremstår lyse og indbydende med velbelyste opholdsrum med karnapper. Alle rum, på nær bad, har skråloft. Bofællesskabet har adresse i Kildemarken.

Yderligere information

  • Lovgivning:

Bofællesskabet Kilden drives som botilbud efter Almenboligloven § 105 stk. 2. Loven opdateres løbende, og du kan altid finde den nyeste version på www.retsinformation.dk.

  • Sådan benytter man sig af tilbuddet:

Psykisk sårbare borgere i alderen 25 til 65 år kan komme i betragtning til en bolig efter visitation fra Myndighedsenheden. Visitationen foregår i samarbejde med Socialpsykiatrien.

Kontakt: Bofællesskabet Kilden

Bofællesskabet Kilden
Kildemarken 2
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 79 50
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

31.08.2021