Du er her

Café Ingeborg - mødestedet for byens pensionister

Café Ingeborg tilbereder sund mad, samtidig med at det er en arbejdsplads, der tilbyder udviklende arbejde til mennesker med særlige behov.

Om Café Ingeborg

Café Ingeborg er en café på Knud Lavard Centreret.

Café Ingeborg er en åben og rummelig arbejdsplads, der skaber værdi både med sit produkt og i sin arbejdsform. Produktet er sund og ernæringsrigtig mad, og arbejdsformen er et køkken med høj stor rummelighed, idet Café Ingeborg ansætter, uddanner og udvikler mennesker, der normalt ikke har tilknytning til arbejdsmarkedet.

Café Ingeborg har tilknyttet omkring 45 sårbare personer, medarbejdere med udviklingshæmning eller andre grupper, der normalt ikke er på arbejdsmarkedet.

Vores arbejde

Du kan købe forskellige former for mad i Café Ingeborg alle ugens hverdage - herunder blandt andet dagens ret, kage, desserter, frisksmurt smørrebrød og sandwich. Vi sælger ikke længere morgenmad i caféen. 

Caféen har åbent mandag til fredag kl. 10.00-16.00, men har lukket for salg mellem kl. 11.00-11.30.

Kontakt os

Du kan kontakte Café Ingeborg på mail cafe-ingeborg@ringsted.dk eller på telefon 57 62 77 77. Opkald besvares bedst på hverdage mellem klokken 08.00 og klokken 12.00. Efter klokken 12.00 henviser vi til Anne Woergaard Mikkelsen, leder af Café Ingeborg, på telefon 41 77 27 51. 

Vores tilbud

Aktiviteter i Café Ingeborg – Der afholdes hyggelige arrangementer i Café Ingeborg. Vær opmærksom på, at arrangementerne ofte kræver tilmelding.

Menuplan – Månedligt lægges der en madplan op for Café Ingeborg, som viser vores udvalg af dagens ret og lune retter.

Madklubber for ældre borgere – Madklubberne er med til at skabe et fællesskab for ældre borgere, der ikke længere kan deltage i almindelig aftenskoletilbud om madlavning.

Idrætsprojektet – Idrætsprojektet har til formål at etablere en sundhedskultur for voksne udviklingshæmmede borgere, som er tilknyttet Café Ingeborg og Ringsted Kommunes Støtte- og Aktivitetscenter.

Bibliotekscaféen – Bibliotekscaféen er et samarbejde mellem Ringsted Kommunes bibliotek og Café Ingeborg, hvor personalet byder på indbydende småretter.

Gartneriet i Café Ingeborg – Cafe Ingeborg benytter sig af egen produktion fra eget gartneri i den daglige madlavning.

Værdibogen -  I 2019 udgav Ringsted Kommune værdibogen, som beskriver og dokumenterer Café Ingeborgs værdibaserede arbejde som kommunal, socialgastronomisk virksomhed.

Smiley-rapporter - Fødevarestyrelsens kontrolrapporter og smiley-ordningen gør det nemmere for beboere, pårørende og andre interesserede at se, hvordan fødevaresikkerheden er på Café Ingeborg.

Lukkedage - I løbet af året har Café Ingeborg en række lukkedage i forbindelse med helligdage, temadage eller store arrangementer.

Kontakt: Café Ingeborg

Leder Anne Woergaard Mikkelsen
Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 77 77
Mobil: 41 77 27 51
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

16.09.2021