Du er her

Idrætsprojekt

Idrætsprojektet er et samarbejde mellem Idrætsprojektet København, Støtte- og Aktivitetscenteret og Café Ingeborg om at etablere en sundhedskultur for voksne udviklingshæmmede borgere.

Om Idrætsprojektet

Formålet med idrætsprojektet er at etablere en sundhedskultur for borgere, som kan være svære at motivere og fastholde i et tilbud.

I et tæt samarbejde mellem Idrætsprojektet Købehavn, Støtte- og Aktivitetscenter Ringsted og Café Ingeborg tilbyder vi en uddannelse til idrætsinstruktører. Idrætsinstruktørerne kan undervise og instruere inden for forskellige discipliner eksempelvis leg, dans, boksning, hockey, streetfit og meget mere.

Målgruppe

Uddannelsen som idrætsinstruktør er for voksne udviklingshæmmede borgere, som er tilknyttet Café Ingeborg og Støtte- og Aktivitetscenter i Social- og Sundhedscentret i Ringsted Kommune.

Få en idrætsinstruktør ud til dit arrangement

I Ringsted er der cirka 30 instruktører, der er uddannet til at udbrede idrætten.

Fælleskabet mellem borgere og instruktører bruges til at udvikle og motivere idrætsinstruktøren. Når der dannes broer til nogen, der ligner os selv, skaber det både tryghed og komfort. På sigt skal idrætsinstruktøren kunne deltage selvstændig, og uden ledsagelse af en medarbejder.

Idrætsinstruktørerne har været involveret i forbindelse med:

  • Levende by arrangement
  • Inspirationsdage på Regnbuen og Bengerds Huse
  • Sundhedsdagen
  • Undervisning på Slagelse Pædagogseminarium

Idrætsinstruktørerne kommer gerne ud til arrangementer, bosteder eller institutioner, og former et idrætsforløb, som er tilpasset jeres behov.

Sådan bliver du uddannet idrætsinstruktør

Hvis du ønsker at blive uddannet som idrætsinstruktør, kan du henvende dig til Café Ingeborg eller Ringsted Kommunes Støtte- og Aktivitetscenter.

Kontakt: Café Ingeborg

Café Ingeborg
Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 77 77
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

21.07.2021