Du er her

Madklubber for ældre borgere

Er du bare glad for at lave mad, og ønsker at møde andre som har samme lidenskab, så læs videre.

Styrk fællesskabet og få et godt måltid.

Cafe Ingeborg producerer kvalitetsmad. Vi sørger for friske krydderier og tomater mv. fra gartneriet. Bageren sørger for hjemmebagt brød, og snitteriet leverer friske grøntsager, og som til sidst går op i en højere enhed, for at kokkene kan levere et sundt og ernæringsmæssig måltid.

Målgruppen er borgere over 65 år i Ringsted Kommune, som ikke kan deltage i almindelige aftenskoletilbud om madlavning.

Formålet er at gøre deltagerne i stand til selvstændig at stå for madlavningen, og øger deres viden om ernærings-rigtige råvarer.
Fælleskab opstår med andre, som har samme lidenskab for at lave mad sammen. Der knyttes nye bånd, og glæden genfindes i at skabe noget sammen.

Madklubben består af 2 hold – Middag for 10 personer foregår torsdage, og begynder med en kop kaffe eller te, hvorefter der tales om, hvilken ret der skal tilberedes.

Middag for flere personer foregår tirsdage. Her har man mulighed for,  at invitere en person med som spisende gæst. Der kan også inviteres forenings- og kulturlivet indenfor.

Se venligst mere om madklubben i pjecen her Madklubben for ældre

Samarbejdet sker i tæt sammenspil med Cafe Ingeborg, som er en arbejdsplads, der tilbyder meningsfuld beskæftigelse, i trygge rammer.
Rammerne skabes af uddannet fagpersonale, inden for deres speciale.

Informationer om madklubben kan ske til Gitte Hansen
på telefon 5762 8399 eller ved at skrive en mail: gith@ringsted.dk

Pris: Det koster kun råvarens indkøbspris at deltage på madholdet. Gæster spiser med, for den givende pris for ældremad i Ringsted Kommune.

Kontakt: Café Ingeborg

Anne Woergaard Mikkelsen
Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Leder
Tlf.: 57 62 77 77
Dir.: 57 62 77 81
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

17.03.2020