Du er her

Problemer med alkohol og rusmidler

Her finder du information om Ringsted Kommunes tilbud til borgere med alkohol- og rusmiddelproblemer.

Ringsted Kommune har følgende tilbud til borgere med alkohol- og rusmiddelproblemer:

Ringsted Rådgivningscenter - Ringsted Rådgivningscenter yder råd og vejledning om rusmidler og behandling.

Ringsted dagbehandling - Ringsted dagbehandling er et behandlingstilbud for borgere med alkohol- og/eller stofmisbrug.

Ungeliv - Ungeliv er et tilbud for unge i alderen 13 - 25 år, der har problemer på grund af psykisk sårbarhed / psykiske problemer og for unge under 25 år, der har problemer med rusmidler.

Hjælp til unge, der er vokset op med forældre med misbrug - Unge under 25 år kan modtage gratis hjælp og støtte, hvis de er vokset op i familier med misbrug.

Forebyggende samtale om alkohol - Ringsted Kommunes sundhedsteam tilbyder forebyggende samtaler om alkohol med fokus på afklaring og støtte til ændringer af dit alkoholforbrug.

PAS - Projekt Anonym Stofmisbrugsbehandling - Som borger kan du modtage anonym stofmisbrugsbehandling. Ydelsen er gratis, og du behøver ikke at oplyse CPR-nummer eller andre personlige oplysninger.

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, kan du gøre det via e-boks. Det kan for eksempel være dit cpr.nr., oplysninger om dit helbred eller økonomiske forhold.

Yderligere information

Du kan også læse mere om serviceniveauet for social behandling for stofmisbrug i den PDF icon politisk vedtagne kvalitetsstandard.

Du kan også læse mere om serviceniveauet for behandling af personer med alkoholproblemer i den PDF icon politisk vedtagne kvalitetsstandard.

Kontakt: Ringsted Rådgivningscenter

Ringsted Rådgivningscenter
Nørregade 56
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 79 30
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

31.08.2021