Problemer med alkohol og rusmidler

Her finder du information om Ringsted Kommunes tilbud til borgere med alkohol- og rusmiddelproblemer.

Ringsted Kommune har følgende tilbud til borgere med alkohol- og rusmiddelproblemer:

PAS - Projekt Anonym Stofmisbrugsbehandling - Som borger kan du modtage anonym stofmisbrugsbehandling. Ydelsen er gratis, og du behøver ikke at oplyse CPR-nummer eller andre personlige oplysninger.

Ringsted Rådgivningscenter - Ringsted Rådgivningscenter yder råd og vejledning om rusmidler og behandling.

Ringsted dagbehandling - Ringsted dagbehandling er et behandlingstilbud for borgere med alkohol- og/eller stofmisbrug.

Yderligere information

Har du spørgsmål om Ringsted Kommunes tilbud, så kontakt Ringsted Rådgivningscenter.

Du kan også læse mere om serviceniveauet for social behandling for stofmisbrug i den PDF icon politisk vedtagne kvalitetsstandard.

Kontakt: Ringsted Rådgivningscenter

Ringsted Rådgivningscenter