Tilbud om aktivitet og samvær

Du kan tilbydes et aktivitets- og samværstilbud, hvis du har en betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller hvis du har særlige sociale problemer.

Om aktivitets- og samværstilbud

Tilbud om aktivitet og samvær kan medvirke til, at du kan udfolde dig og deltage i et socialt fællesskab sammen med andre. Tilbuddet kan være et åbent tilbud for alle, eller det kan være et tilbud, som din sagsbehandler skal henvise dig til.

Ringsted Kommune har tilbud om aktivitet og samvær på:

• Ringsted Støtte- og Aktivitetscenter - Et tilbud for borgere over 18 år med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.  Du kan bare møde op.
  • Værestedet Bjælken - Et samværstilbud for sindslidende borgere i Ringsted Kommune fra 18 år og op. Du kan bare møde op.
  • Værkstedet Regnbuen - Et beskæftigelses-, aktivitets- og samværstilbud for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Kræver henvisning fra din sagsbehandler.

Vores målgruppe

Hvis du har en betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller hvis du har særlige sociale problemer kan du få tilbud om aktivitets- og samværstilbud.

Sådan får du hjælp

Hvis du ønsker et aktivitets- og samværstilbud, skal du kontakte en sagsbehandler i Myndighedsenheden, Team sociale opgaver.

Hvis du er under 25 år, skal du kontakte Ungeenheden.

Yderligere information

Tilbud om aktivitet og samvær ydes efter servicelovens § 104. Loven opdateres løbende, og du kan finde den nyeste version på www.retsinformation.dk.

Du kan også læse mere om serviceniveauet i den PDF icon politisk vedtagne kvalitetsstandard.

Du kan læse mere om kørsel til aktivitets- og samværstilbud i den PDF icon politisk vedtagne kvalitetsstandard..

Kontakt: Myndighedsenheden

Myndighedsenheden
Amtstue Allé 71