Byskovskolen søger lærere

Ansøgningsfrist : 05-08-2017
Kunne du tænke dig at arbejde på en spændende og udviklingsorienteret skole? Så har vi brug for dig på Byskovskolen.
 
Vores skole:
Byskovskolen består af to skoleafdelinger (Asgård og Benløse) og tre SFO-afdelinger (Asgård, Benløse og Benløsegården (SFO2).
Skolen har 700 elever og knap 160 ansatte – heraf 80 på afdeling Benløse. Afdelingerne er placeret i hver sin ende af Benløse Idrætsanlæg. Byskovskolen er en to-tresporet distriktsskole på afdeling Benløse og en centerklasserække for børn med vidtgående tale/sprog/høre og/eller bevægehandicap på afdeling Asgård.
 
Om jobbet:
Vi søger lærere blandt andet til almene skolefag dansk, engelsk, matematik og musik.
 
Vi forventer, at du:
  • Er læreruddannet
  • Er positivt indstillet
  • Har et anerkendende syn på børn
  • Er en god teampartner
  • Har linjefag eller linjefagslignende kompetencer i nogle af ovennævnte fag
 
Vi tilbyder:
På Byskovskolen tilbyder vi et godt, kollegialt sparringsrum, hvor trivsel og læring går hånd i hånd hos såvel elever som medarbejdere, og hvor det daglige grin bakkes op af en stærk professionel tilgang til undervisningen. Vi har individuelle arbejdspladser og stiller pc til rådighed. Vi har tilstedeværelsestid på 35 timer om ugen og derudover 5 timer ugentligt, der kan placeres på skolen eller udenfor.
 
Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Der indkaldes til ansættelsessamtaler løbende og vi ansætter.  
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.