Økonomimedarbejder til de tekniske centre

Ansøgningsfrist : 10-08-2017
Vej- og Ejendomscenteret søger en medarbejder, der har et solidt kendskab til at arbejde med kommunal økonomi, og som kan give ledelsen sparring og overblik i forbindelse med de tekniske centres økonomistyring.
 
Om stillingen:
Vi tilbyder et fagligt udviklende job og samarbejde med engagerede kollegaer. Dine primære opgaver bliver økonomiske forhold på drifts- og anlægskonti. Der vil typisk være tale om bogholderifunktioner, daglig drift, hjælp til brugere, udarbejdelse af økonomirapporter og diverse i forbindelse med budget- og regnskabsprocesser. Andre opgaver kan også komme på tale alt efter dine kvalifikationer og ønsker.
 
Ringsted Kommune har siden 2012 brugt økonomisystemet OPUS. Kendskab til OPUS er ikke et must men vil selvfølgelig være en fordel, idet du sammen med de andre økonomimedarbejdere, skal yde support i brugen af OPUS til centrene øvrige brugere.
 
Om os:
De tekniske centre består af to centre, Vej- og Ejendomscenteret samt Teknik- og Miljøcenteret, og er kendetegnede ved at have fokus på god kvalitet i opgaveløsningerne og godt arbejdsmiljø. Vi har en åben og konstruktiv tilgang til de udfordringer, som vi bliver mødt med.

I Vej- og Ejendomscenteret er vi godt 22 medarbejdere og du vil blive en del af Team Administration, hvor der løses administrative og økonomiske opgaver for de tekniske centre. Teamet er en del af Vej- og Ejendomscenteret, som i øvrigt består af tre administrative teams, Ejendomsstaben og Vej & Park.  
 
Vi forventer, at du:
 
 • har kendskab til udarbejdelse af og bearbejdning af økonomiske rapporter
 • har erfaring med udarbejdelse og fremlæggelse af ledelsesinformation
 • er erfaren bruger af et kommunalt økonomisystem og kender til daglige bogføringsopgaver
 • har relevant faglig uddannelse
 • har dybdegående kendskab til at arbejde i Excel
 • er en positiv og fleksibel person, der gerne tager imod nye udfordringer og bidrager til et godt arbejdsklima
 • gerne deltager i teamets øvrige arbejdsopgaver, herunder servicering af centrene og borgere

 Vi tilbyder:
 
 • en social og faglig meget aktiv afdeling
 • et dynamisk team med plads til udvikling og baseret på samarbejde og tillid
 • et fysisk og mentalt åbent arbejdsmiljø mellem gode kollegaer og ledelse
 • flekstid
 
Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.