Søholmskolen søger en pædagog til situationsbestemt vikariat

Ansøgningsfrist : 05-08-2017
Søholmskolen har et situationsbestemt pædagogjob hvis du har den rette empati til at arbejde med en børnegruppe i vanskeligheder.

Arbejdet består i:
 
  • at understøtte elevernes læringsproces i timerne i skolen sammen med en lærer i 1. klasse
  • være medansvarlig med en anden pædagog i understøttende undervisning og bevægelse i 1. klasse
  • arbejde omkring børnegruppen i SFO 1 med særligt opmærksomhed på gruppen af børn i udfordringer
  • være fagansvarlig for undervisningen af 1. klasse i billedkunst 

Herudover er det en fordel at have et godt humør. Så vil du passe godt sammen med Søholmskolens øvrige personale.
 
Afdeling:
Søholmskolen er en mindre, unik, og meget smukt beliggende skole i Jystrup på Midtsjælland. Den har ca. 150 elever, og den ligger bogstaveligt talt midt i skoven på sø brinken. Her samarbejder skole og SFO, og pædagoger med i undervisningen i nogle timer.

Om jobbet:
Jobbet er et situationsbestemt deltidsjob (30/37) og arbejdstiden placeres som udgangspunkt i 45 uger
 
Hvem er du:
Du er pædagoguddannet og har fokus på elevers trivsel og læring, du har en solid psykologisk forståelse, du har en empatisk tilgang til børn og en vindende personlig udstråling.
  
Vi tilbyder et situationsbestemt deltidsjob (30/37) som er bundet op inklusionsbevillingen.
Opgave med inklusion er knyttet til 1. klasse, og den varetages af teamet. Kommunens inklusions taskforce superviserer teamet i arbejdet og deltager i handleplansarbejdet.
 
Skolens samlede personale arbejder med fælles værktøjer til at udvikle fællesskabet og det enkelte barn. Lærernes og pædagogernes forskellige kompetencer inddrages i hverdagen.
 
Vi har en meget solid forældreopbakning og vigtigst af alt nogle videbegærlige og dejlige børn, der er meget glade for deres skole.
 
Kommunalt arbejder vi systemisk med at implementerer folkeskolereformen og lærernes arbejdsplads er udstyret med egen computer og IPad.
 
I Ringsted Kommune er der indgået aftale om arbejdstid, så der vil være mulighed for at flekse i en del af arbejdstiden.
 
Vi bryster os af, at Ringsted kommune er Midt i mulighederne. Jystrup ligger 45 minutter fra København, og der er direkte busforbindelser fra Roskilde og Ringsted. Det tager 20-25 minutter.
 
Dato for ansættelsessamtaler tirsdag den 8. august mellem 15 og 18
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.