Du er her

Ekstra sommeraktiviteter for børn og unge

Sommeren i Ringsted for børn og unge byder på masser af ekstra aktiviteter. Følg med her på siden, der løbende kan blive opdateret med flere aktiviteter.

Dans, gokart, motocross, sangstjerne for en aften, middelalderskole, folkedans med afstand, vildmarkstur og street soccer... Det er bare nogle af de aktiviteter, der gør det sjovere at være barn og ung i Ringsted denne sommer under coronakrisen.

Ringsted Kommune kan tilbyde ekstra sommeraktiviteter for kommunens børn og unge, fordi Folketinget har givet alle landets kommuner en ekstra pulje penge til sommeraktiviteter.

Sommeraktiviteterne gennemføres både af det frivillige foreningsliv, af kulturinstitutioner og ungdomsskolen. Men der vil også være særlige aktiviteter i kommunens dagtilbud, SFO’er og fx via Familiehuset målrettet familier i særlige situationer.

Aktiviteterne er tilrettelagt efter myndighedernes retningslinjerner.

Der er allerede nu sat en masse på programmet, men følg i oversigten her på siden, for der kan løbende komme flere aktiviteter til.

 

Ekstra sommeraktiviteter 2020

 • GoKart

  Kom med og kør Gokart den 21. juli. Vi mødes på UngRingsted kl. 12:30 til fælles frokost (husk madpakke). Klokken ca. 13:15 kører vi mod Roskilde Racing Center, i Ungdomsskolens busser. Når vi ankommer til Roskilde Racing Center, kører vi to heat, og ser hvem der vinder førstepladsen og håneretten. Vi er tilbage på UngRingsted omkring kl. 15:30. Du behøver ikke at have prøvet GoKart før, for at kunne deltage.

  OBS: UngRingsted har ikke en fælles forsikring for unge, der benytter vores tilbud. Derfor kræver turen, at man selv har en ulykkesforsikring eller tegner en til turen. Vær opmærksom på at denne tur kan kræve en tillægsforsikring til allerede tegnet forsikring, da den kan indgå under ‘ekstremsport’.

  Husk behageligt tøj, praktisk fodtøj at køre i og madpakke.

  Aktiviteten er for 6 klasse (kommende 7. klasse) og op til 18 år.

  Mødested: UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted

  Tursted: Abildgårdsvej 1, 4000 Roskilde

  Tilmeldingsfrist den 19. juli.

  Deltagerbetaling: 150kr. som betales ved tilmelding via Ungdomsskolens hjemmeside.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside
   

 • Dans & Overnatning

  Elsker du en god pige-aften med dans, fælles aftensmad, filmhygge og overnatning?

  Vi skal bevæge os til god musik og lære fede dansemoves fra showdance og hiphop.

  Efter dans, laver vi aftensmad sammen og slapper senere af med en god film, inden vi går omkuld under dynerne. Vi sover sammen nede i klubben, så husk sovepose, pude og noget at ligge på, foruden alt det man plejer at have med, når man sover ude.

  Medbring også tøj til at danse i og evt. en drikkedunk med vand.

  Aktiviteten starter den 8.juli kl.16.00 og er for 6.klasse (kommende 7.klasser) og op til 18 år.

  Du kan også deltage, selvom du ikke ønsker at overnatte.

  Aktiviteten foregår i klubben Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted.

  Tilmeldingsfrist den 8. juli kl.12.00

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside

 • Motorcross race

  Vi mødes på UngRingsted den 15. juli kl.10.50 og kører mod Høng kl. 11:00 i Ungdomsskolens busser. Når vi ankommer til Høng, skal vi køre motorcross race på den store bane i 3 timer. Vi er tilbage på UngRingsted omkring kl. 16:00. Da vi er afsted hen over frokost, anbefaler vi, at du har en god madpakke med. Du behøver ikke at have prøvet motorcross før for at kunne deltage.

  OBS: UngRingsted har ikke en fælles forsikring for unge der benytter vores tilbud. Derfor kræver turen at man selv har en ulykkesforsikring eller tegner en til turen. Vær opmærksom på, at denne tur kan kræve en tillægsforsikring til allerede tegnet forsikring, da den kan indgå under ‘ekstremsport’.

  Husk praktisk tøj og sko, der tåler at blive beskidt, madpakke og evt. handsker.

  Aktiviteten af for 6.klasse (kommende 7.klasser) og op til 18 år.

  Mødested: UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted.

  Tursted: Knudstrupvej 30, 4270 Høng.

  Tilmeldingsfrist den 14. juli.

  Deltagerbetaling: 150kr. som betales ved tilmelding via Ungdomsskolens hjemmeside.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside

   

 • Middelaldersommerskole i Ringsted

  Rejs med tilbage i tiden og bliv en af Valdemar den Stores riddere. Det kræver færdigheder og styrke at blive en værdig ridder. Du skal derfor prøve kræfter med bueskydning og lave dit eget våbenskjold. Våbenskjoldets mærke fortæller, hvilken ridder du er og sørger for, at dine frænder kan genkende dig i krig. En ridder skal kunne sende vigtige breve til kongen, derfor skal du også lære at skrive med pen og blæk. Vis dit værd og bliv slået til ridder af en ny ridderorden. På sommerens ridderskole i Ringsted kan du skabe din egen fortælling: Hvilken ridder vil du være?

  Medbring tøj efter vejret (regntøj til regn, sommertøj og solcreme til sol). Der er ikke mulighed for at købe mad og drikkevarer, så husk vand og snacks.

  Aktiviteten er for aldersgruppen 6-12 år. Børn på 6-8 år kan kun deltage i følgeskab med voksen. Kun én voksen pr. barn/barnegruppe.

  Datoer: Den 14., 15., 16., og 17. juli.

  Tidspunkt: Hver dag kl. 9, kl.10, kl.11 og kl.12.

  Sted: Klosterlunden ved Sct. Bendts

  Tilmelding nødvendig via Museum Vestsjællands hjemmeside

 • Sammen i vildmarken

  Kom med på overnatning i telt eller under åben himmel fra den 29. juli kl. 9.00 til den 31. juli kl.12.00. Vi skal hygge og lave mad over bål - og håber på, at det bliver en friskfanget fisk, som vi selv har fanget. Kender du en, som vil nyde roen og hyggen i naturen, så skal han/hun tage med på denne tur. Det er muligt at låne telt, sovepose og liggeunderlag hos UngRingsted. Flere praktiske informationer følger, umiddelbart efter tilmeldingsfristen.

  Medbring:

  • Telt, ligge underlag og sove pose (hvis man ejer det selv, ellers kan det lånes af UngRingsted).
  • Tøj og fodtøj til vejret/fiskeri, evt. også gummistøvler.
  • Solcreme, solhat og solbriller
  • Ekstra sæt tøj + sokker og undertøj
  • En lun trøje til om aftenen
  • Søde og salte sager
  • Sygsikringsbevis
  • Tandbørste og tandpasta
  • Madpakke til dag 1 (frokost)
  • Pude
  • Godt humør
  • Og hvad man ellers har brug for ved en overnatning.

  Telte, liggeunderlag og soveposer kan lånes af UngRingsted, ved ankomst. Ved tilmelding send gerne en sms til Jonas Helgesen (SSP-koordinator) på tlf. 41 38 06 63 med info om, om du skal låne telt, liggeunderlag og sovepose af UngRingsted.

  Aktiviteten er for 6 klasse (kommende 7. klasser) og op til 18 år.

  Mødested: UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted

  Tursted: Kongsøre Skov, Grusgraven Nord

  Tilmeldingsfrist den 26. juli kl.12.00.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside
   

 • Street Soccer

  Street soccer er sjovt at spille og underholdende at se på. Klub SYD hygger med en masse boldspil den 7.juli kl. 12-17.

  Det er en klassisk disciplin inden for street soccer at spille fire mod fire. Der er fokus på det tekniske spil, og det går hurtigt med mange driblinger, flere mål og mindre pasningsspil.

  I Klub SYD spiller vi med det antal på holdene, som de unge synes giver mening. Er der stemning for en mindre fodboldturnering, gør vi det.

  Vi spiller på multibanen nær klubben, og man er mere end velkommen til at komme og kigge på, selvom man ikke selv spiller fodbold.

  Street Soccer i SYD er for aldersgruppen 10-20 år.

  Husk tøj og fodtøj som du kan bevæge dig i. Bliver det meget varmt, kan en ekstra t-shirt, du kan skifte til efter kampen, være en god ide. Husk en drikkedunk med vand!

  Tilmeld dig på Ringsted Ungdomsskoles hjemmeside eller bliv tilmeldt ved ankomst.

   

 • Sommer-Klub i Klub K

  Klub K (Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted), har åbent hver torsdag i juli kl.17.00-20.00. Klubben ligger på Ungdomsskolen.

  Der vil være forskellige planlagte aktiviteter hver åbningsaften. Særligt for juli-måned, vil det være muligt at få boostet sine dansk- og matematik- færdigheder. I klubben kan man altid spille computer, playstation, pool, bordtennis, bordfodbold, boldspil, kort- og brætspil eller hænge ud til en sludder med en af medarbejderne.

  Klubben er åben for 6.klasse (kommende 7.klasser) og op til 18 år.

  Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig.

 • Sommer-Klub i Klub SYD

  Klub SYD (Ahorn Allé 48, 4100 Ringsted) har åbent hver onsdag. Klubben ligger på 1. sal i Ahornhallen (Computer Clubhouse).

  I klubben kan man spille computer, playstation, bordtennis, bordfodbold, pinball, kort- og brætspil. V

  i spiller meget bold i hallen - mest fodbold, men andet bold kan vi også lokkes til.

  Klubben har også et studie man kan indspille musik i.

  Medarbejderne er altid friske på de unges ideer, så de unge får en så sjov, hyggelig og fed aften som muligt.

  Klubben er for aldersgruppen 10-20 år.

  Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig.

 • Mountainbike-tur

  Mountainbike-turen er for dig, der kan lide sved på panden og adrenalinsus. Vi mødes på UngRingsted kl. 9.30 den 9. juli, og hopper på cyklen. Vi kører langs den smukke oplevelsessti til Vrangeskov, hvor vi skal prøve kræfter med mountainbikesporet. Det bliver hårdt, men helt sikkert også sjovt. Vi er tilbage igen omkring kl. 14.30. Da vi er på tur hen over frokost, skal du have madpakke og drikkedunk med. Tag tøj på efter vejret (handsker er en god ide). UngRingsted har både cykler og hjelme, som kan lånes.

  Det er en god idé at have handsker med, og ellers tøj og sko du kan bevæge dig i, og som må blive beskidt. Husk cykel og hjelm med mindre du låner dette af UngRingsted.
  Mød gerne op 10 minutter før, hvis du vil låne cykel og hjelm.

  Aktiviteten er for 6.klasse (kommende 7.klasser) og op til 18 år.

  Mødested: UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted

  Tilmeldingsfrist den 8.juli kl. 12:00.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside

 • Grill i SYD

  Elsker du at nyde sommeren med en god grill-aften? Klub SYD holder grill-hygge, med god mad og lækker musik på soundboksen, foran klubben den 26. juli. Vi starter grillen kl. 13.00, og lægger kødet og brødet på grillen, så snart, at den er klar til det. Der vil være indkøbt lidt forskelligt, der kan smides på grillen. Vi er opmærksomme på også at indkøbe halal.

  Aktiviteten er for aldersgruppen 10-20 år.

  Aktiviteten foregår foran Klub SYD, Ahorn Allé 48, 1. sal, 4100 Ringsted.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside eller mød op og bliv tilmeldt ved ankomst.

 • Københavnertur

  Turen går til København centrum den 8. august, hvor vi spiser is ved Nyhavn, nyder solen på Strøget og ser ud over byen fra Rundetårn. Vi kører i UngRingsteds busser kl. 10 og er hjemme igen kl. ca. 17. Man skal selv sørge for at komme til og fra UngRingsted.

  Husk tøj og sko efter vejret, solcreme, solhat, solbriller og evt. lommepenge.

  Aktiviteten er for 6 klasse (kommende 7. klasse) og op til 18 år.

  Mødested: UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted

  Tursted: København Centrum

  Pris: 20 kr. til is (ønsker man ikke is, er turen GRATIS)

  Tilmeldingsfrist den 7. august kl.12.00.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside

 • Sy og Design - AutoCamper

  Alle hverdage i uge 32 afholdes Sy & Design. UngRingsteds autocamper skal shines op.

  Vi skal have syet nyt betræk til siddegrupperne, lavet fine puder, hyggelige tæpper og måske noget helt fjerde, som de unge synes mangler. Det giver både nybegynderne, og de trænede mulighed for at lære en masse nyt om design, mønstre, syning og meget andet.

  Du behøver ikke at kunne deltage alle dagene i ugen, men ved tilmelding binder du dig til at møde mandag kl. 9.30 til 15.00. De andre dage aftaler du med holdets dygtige lærer: Rebecca.

  Husk selv at medbringe mad og drikke.

  Aktiviteten er for 6 klasse (kommende 7. klasser) og op til 18 år.

  Aktiviteten foregår UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside eller mød op og bliv tilmeldt ved ankomst.

 • Værksted - AutoCamper

  UngRingsteds autocamper skal repareres, renoveres og shines op. Aktiviteten er for dig - nybegynder eller lidt mere erfaren - der vil være med til at reparere autocamperen, nedrive og genopbygge autocamperen indvendigt. Jannick står klar til at styre slagets gang og hjælpe og vejlede. Vi mødes ved Autocamperen, som står parkeret bag ved UngRingsted. Vi roder ved autocamperen hver torsdag i juli måned kl. 17.00 - 20.00.

  Husk praktisk tøj og fodtøj, som tåler at blive beskidt.

  Aktiviteten er for 6 klasse (kommende 7. klasser) og op til 18 år.

  Aktiviteten foregår UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted (Ved ”parkeringspladsen” omme bag Ungdomsskolen).

  Tilmeld dig via Ungdomsskolens hjemmeside

 • Stand Up Paddling på Haraldsted sø

  Den nye vandsportsaktivitet Stand Up Paddling er kommet til Ringsted. Det er nemt at lære og samtidig sjovt. Eneste krav er bare, at man kan svømme 300 meter.

  I juli og august afholdes der pop-up aktiviteter uden tilmelding. Pop-up aktiviteter er aktiviteter uden tilmelding, hvor vi tilbyder søens gæster en gratis prøvetur i kajak eller SUP (4x2 timers tidsrum). Vind og vejr bestemmer endelig dato og tid. Klubben har gode erfaringer med sådanne pop up aktiviteter på særligt egnede sommerdage.

  Børn og voksne skal stadig følges ved disse aktiviteter.

  Aktiviteten er for aldersgruppen 10-17 år og gerne sammen med forældre.

  Aktiviteten foregår ved Haraldsted sø, Ejlstrupvej 164, 4100 Ringsted.

  Datoer: den 5. juli og den 25. juli.

  Tidspunkter: Kl. 10:00–12:00 og igen kl. 13:00–15:00.

  Tilmeldingsfrist: Fire dage før hver aktivitet.

  Tilmeld dig på Ringsted Kajakklubs hjemmeside

 • KarateNerd, E-sport og pizza

  Spiller du PC eller Playstation? Synes du kampsport er sejt? Så er dette for dig!

  Dette er det ultimative luksus-arrangement , hvor du kan opleve en sjov og vild dag (eller to dage) med Sensie Jesse KarateNerd’en og en masse sortbælter.

  Dette er for alle med en indre ninja. Det er både for drenge og piger. Du behøver ikke at have prøvet karate før.

  Dette er for alle der har lyst til en sjov og anderledes dag med andre unge. Du kan deltage uanset hvilken form, størrelse, styrke eller religion du har.

  Karate er anderledes, fordi du træner med dig selv individuelt, men i et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre. Det er hårdt og sjovt.

  Vi skifter mellem udendørs karatetræning og Playstation spil i Ungdomsskolen, så du kan bruge alle Sensei Jesses spark og slag i spillet efter at have prøvet dem på græsset.

  Og så slutter vi af med at spise pizza sammen.

  Lørdag den 1. august kl. 13-19 er der også E-sport og playstaion spil. Søndag den 2. august kl.13-19 er det udelukkende karate. Man kan deltage begge dage eller én dag.

  Kom med dine venner og få en oplevelse for livet.

  Husk tøj du kan bevæge dig i. Vi har vand, frugt, sodavandsis og pizza til alle.

  Aktiviteten er for aldersgruppen 12-18 år.

  Aktiviteten foregår UngRingsted, Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted.

  Tilmeldingsfrist den 30. juli 2020.

  Tilmeld dig på Ungdomsskolens hjemmeside

 • Krible-krable-dag

  En ekstra spændende dag for børn den. 6. august kl. 10-13, hvor vi indsamler dyregrupper og bestemmer arterne.

  Vi søger for is, småkager og lidt drikkelse til både børn og voksne.

  Hav praktisk tøj på efter vejret.

  Aktiviteten er for børn fra 5 år ifølge med voksne.

  Aktiviteten foregår Bjergvej 77, Kværkeby, 4100 Ringsted.

  Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig.

   

 • Brian ”Brizze” Mengel, fodboldtricks og masser af sjov

  Du behøver ikke at have spillet fodbold før. Vi tager imod alle drenge og piger. Du bliver blandt de første, der får lov til at træne på kommunens nyeste kunstgræsbane i Benløse – og endda sammen med Brian ”Brizze” Mengel.

  Benløse IF's børnetrænere står klar til at tage i mod dig, og lære dig nogle sjove tricks. Der er også mulighed for at lege på hoppeborgen, speedcage og fodbolddart. Der er altså masser af aktiviteter for hele familien.

  Husk praktisk tøj til vejret. Medbring også fodboldstøvler, da man ikke må bruge flade sko på kunstgræsset. Café Ingeborg har en foodtruck stående, hvor du kan købe billig mad og drikke.

  Aktiviteten er for børn fra 6 år.

  Aktiviteten foregår på kunstgræsbanen på Benløse Idrætsanlæg.

  Dato: Den 9. august.

  Tidspunkt: Kl.10-15.

  Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig.

 • Sommerferiefjer – en sjov badmintonskole

  Sol, sommer og sved på panden med Ringsted Badminton. Ringsted IF-badminton afholder badmintonskole i samarbejde med DGI i uge 31.

  Hvis du har lyst til en sommer fyldt med fjerbolde og hopsmash, så er en badmintonskole lige sagen.

  Ringsted Sportscenter danner rammen om en simpel, men fed badmintonskole for alle niveauer.

  Husk madpakke og drikkedunk.

  OBS! Der er ikke mulighed for omklædning og bad i hallen, så mød op omklædt.

  Aktiviteten er for aldersgruppen 7-17 år.

  Aktiviteten foregår Ringsted Sportscenter, Tværalle 8, 4100 Ringsted.

  Deltagerbetaling: 150 kr. pr. dag.

  Tilmeldingsfrist12. jul 2020 kl. 23:59.

  Tilmeld dig på DGI's hjemmeside

Sidst opdateret

06.07.2020