Du er her

Erhvervsaffald

Hvordan skal din virksomhed håndtere sit affald? Se regler og ordninger

Virksomheders brug af genbrugspladsen

Alle virksomheder skal betale, hver gang de benytter en genbrugsplads under AffaldPlus. I 2020 er prisen 159,- ekskl. moms pr. besøg. Ved indkørsel på AffaldPlus’ genbrugspladser fotograferes og registreres alle bilers nummerplader - bl.a. for at kunne skelne, om der er tale om en privat- eller en firmabil. Se mere om virksomheders brug af genbrugspladsen.

På genbrugspladserne er der kun adgang for biler op til 3500 kg + trailer.

Større mængder affald

Hvis din virksomhed har større mængder affald, skal du benytte en transportør eller en indsamler til at transportere affaldet til et godkendt behandlingsanlæg. Du kan frit vælge blandt de registrerede transportører, indsamlere og genanvendelsesanlæg i Affaldsregistret.

Ringsted Kommune har etableret ordninger for bl.a. brændbart affald og affald til deponering. Reglerne er beskrevet i Regulativ for erhvervsaffald.

Du finder flere oplysninger om håndtering af erhvervsaffald hos vores affaldsselskab, AffaldPlus.

Erhvervsaffald

 • Kan virksomheder få hentet dagrenovation af kommunen?

  Virksomheder har mulighed for at tilmelde sig kommunens indsamlingsordning for dagrenovation hos Teknik- og Miljøcenter.

  Se mere om priserne for renovation.

 • Hvordan opbevarer og bortskaffer virksomheder olie og kemikalier?

  Når du som virksomhed opbevarer olier og kemikalier, er der risiko for at forurene jord, grundvand, søer og vandløb. Du finder råd og vejledning om hensigtsmæssig opbevaring af olier og kemikalier i Vejledning for olie og kemikalier

  Virksomheder, der har farligt affald (olie- og kemikalier), skal anmelde det til Ringsted Kommune. Du kan finde anmeldeskemaet på www.virk.dk

 • Hvordan er reglerne for erhvervsaffald?

  Du kan læse om kommunens regler for erhvervsaffald i Regulativ for erhvervsaffald.

Sidst opdateret

12.05.2020