Du er her

Genbrugsplads

Virksomheder kan benytte AffaldPlus' genbrugspladser.

Virksomheder skal betale, hvis de vil benytte genbrugspladserne i AffaldPlus. Når du kommer med erhvervsaffald, har du mulighed for at blive pluskunde hos AffaldPlus. Det er gratis, og ordningen giver dig og din virksomhed en lang række fordele i hverdagen. Læs mere om pluskunde hos AffaldPlus.

Der er kun adgang for køretøjer, der vejer op til 3.500 kilo - plus evt. trailer.

Sortér dit affald

Det er en god idé at sortere dit affald hjemmefra – så er det nemt og hurtigt at komme af med affaldet på genbrugspladsen.

Er du i tvivl om, hvilken container dit affald hører hjemme i, kan du få hjælp i oversigten, Sorter dit affald, hos AffaldPlus.

Hvad koster det?

I 2020 koster det 159 kr. pr. gang, excl. moms, når virksomheder afleverer affald på genbrugspladsen. Prisen dækker alt det affald, der kan være på en bil op til 3500 kg + trailer.

Undtaget for dette er aflevering af farligt affald, som afregnes særskilt. En virksomhed må højest aflevere 200 kilo farligt affald pr. år.

Kontakt: Teknik- og Miljøcenter

Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 63 00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

20.01.2021