Du er her

Greater Copenhagen

Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark og Skåne, hvor vi står sammen om at fremme væksten i området.

Ringsted Kommune er en del af Greater Copenhagen, hvor tre regioner og 79 kommuner samarbejder tæt om at skabe vækst og udvikling i Sydskandinaviens internationale metropol, Greater Copenhagen.

International synlighed

Den internationale konkurrence er intensiveret. Greater Copenhagen er en metropol med knap 4 millioner indbyggere. Det giver en volumen, der gør, at metropolen kan konkurrere med eksempelvis Amsterdam og Hamborg. Ved at anerkende og bruge de forskellige styrker i metropolen får vi international gennemslagskraft og synlighed, som gennem et fælles fokus skal skabe økonomisk vækst og flere jobs.

Visionen for Greater Copenhagen

Visionen er at Greater Copenhagen i 2020 er et internationalt knudepunkt for investeringer og viden på niveau med de mest succesfulde metropoler i Europa, og at samarbejdet mellem kommuner og regioner har øget vækst og beskæftigelse. Med en fælles vision og en vifte af initiativer, der skal skabe arbejdspladser og økonomisk vækst, står vi stærkere i den globale konkurrence.

Læs mere om Greater Copenhagen

Sidst opdateret

08.10.2019