Du er her

Innovationsugen 2021 – har din virksomhed en udfordring?

Unge fra Ringsteds uddannelsessteder står klar til at give et innovativt bud på, hvordan en udfordring fra din virksomhed kan løses.

I uge 46/47 stiller godt 500 elever fra henholdsvis folkeskolerne og ungdomsuddannelserne i Ringsted Kommune op for at hjælpe lokale virksomheder bedst muligt med at løse en konkret og aktuel udfordring.

Klasserne dyster mod hinanden om at levere den mest innovative løsning.

11 virksomheder får – efter først til mølle-princippet - mulighed for at stille op med en aktuel case/udfordring til eleverne.

Hvad får din virksomhed ud af det?

Med en investering på 10 timer får jeres virksomhed:

  • Branding over for op mod 500 elever på de involverede skoler og i den lokale presse
  • En unik mulighed for at få unge menneskers innovative løsninger på din virksomhedsudfordring

Alle brancher er velkomne og udfordringen kan f.eks. handle om virksomhedens produkter/ydelser, kunderelationer eller om interne forhold i virksomheden – og der er mulighed for at få hjælp til beskrivelse af udfordringen.

Virksomheder deltager i Innovationsugen ved at:

  • Deltage i en workshop, hvor casen udarbejdes i samarbejde med undervisere fra folkeskolerne og ungdomsuddannelse. Torsdag d. 23 september kl. 08.30-10.15.
  • Fremlægge casen 2 gange, tirsdag d. 16/11 mellem kl. 9-12 på elevernes skoler (ca. 1/2 times fremlæggelse og 1/2 times dialog).
  • Give eleverne mulighed for et virksomhedsbesøg og for at stille spørgsmål i løbet af ugen efter nærmere aftale.
  • Deltage i finalen, mandag den 22/11, kl. 10-13. I år, med nyt finalekoncept, hvor hver virksomhed selv skal stille med en dommer

PDF icon Se invitation til Innovationsugen for virksomheder

Innovationsugen arrangeres i et samarbejde mellem ZBC, MSG, Ringsted Erhvervsforum og Ringsted Kommune.

Tilmelding og yderligere information

Har din virksomhed en udfordring til eleverne eller har du spørgsmål til Innovationsugen, så kontakt Erhvervskonsulent Ditte Lichinger Jessen fra Ringsted Erhverv på tlf.: 41 77 02 75 eller mail: dij@ringsted.dk.

Sidst opdateret

19.07.2021