Du er her

Gartneriet i Café Ingeborg

Café Ingeborg bruger friske grøntsager og urter fra eget gartneri til den daglige madlavning.

Om Gartneriet

Café Ingeborg benytter sig af egen produktion fra Gartneriet i den daglige madlavning.

Gartneriet er placeret ved Ortved Plejecenter. Her bliver der produceret tomater, agurker og krydderurter til madlavningen. Derudover bygges der fuglekasser, hvor overskuddet går til humanitært arbejde i Burundi, som er frivilligprojektet Byg1By.

Vores faglighed

Gartneriet bliver ledet af en ordinær medarbejder, som har baggrund inden for gartnerierhvervet. Derudover er der medarbejdere med nedsat fysiske- eller psykiske funktionsevner.

Målgruppe

Café Ingeborgs ansatte er mennesker med erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning, autisme eller psykisk sårbarhed. Fælles for dem alle er, at de normalt ikke har tilknytning til arbejdsmarkedet. Alle har de forskellige ønsker, drømme og behov, som der tages hensyn til både i arbejdet og i det sociale kollegiale liv. I gartneriet er der ansat en række særlige medarbejdere, som varetager de daglige opgaver med at passe og pleje planterne, som derefter leveres til Café Ingeborgs køkken.

Yderligere information

Beboere på Ortved Plejecenter kigger også forbi gartneriet for at få en sanselig oplevelse. Gartneriet er derfor et samlingspunkt, hvor mange borgere har deres gang for at nyde de mange dufter og farver, som der kan opleves i gartneriet.
 

Kontakt: Café Ingeborg

Leder Anne Woergaard Mikkelsen
Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 77 77
Mobil: 41 77 27 51
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

21.07.2021