Du er her

Hjælp til unge, der er vokset op med forældre med misbrug

Unge under 25 år kan modtage gratis hjælp og støtte, hvis de er vokset op i familier med misbrug.

Om tilbuddet

Misbrug i en familie kan resultere i store konsekvenser for børn og unges trivsel. De fleste børn og unge oplever, at det kan være svært at tale om deres forældres problemer med alkohol og stoffer. Det kan resultere i, at de ofte går alene med deres bekymringer og problemer.

Ringsted Kommune har samarbejdsaftaler med organisationerne Novavi Ung Revers og TUBA. Begge organisationer specialiserer sig i at give hjælp, støtte og rådgivning til unge under 25 år, som er vokset op i familier, der har problemer med alkohol og/eller stoffer.

Tilbuddet er gratis og kan bestå af individuel terapi og/eller gruppeterapi. Behandlingen tager udgangspunkt i dit liv, og hvordan du kan få hjælp og støtte til at få et liv, der er tilfredsstillende for dig.

Vores målgruppe

Tilbuddet er for børn og unge under 25 år, som har behov for hjælp og støtte til at takle opvæksten i en familie med misbrug. 

Unge over 18 år kan deltage anonymt, men unge under 18 år kræver samtykke fra forældrene for, at de kan deltage i et forløb.

Tilbuddet kræver ikke henvisning fra kommunen. Du kan kontakte organisationerne direkte, hvis du ønsker at benytte tilbuddet.

Sådan får du hjælp

Hvis du tænker, at ovenstående er et tilbud, du vil drage nytte af, kan du kontakte TUBA eller Novavi Ung Revers. Du vælger selv, hvor du vil henvende dig.

Begge organisationer har gratis online brevkasse, hvor det er muligt at chatte med en behandler.

Yderligere information

Du kan finde mere information om begge organisationer på www.ungrevers.dk og www.tuba.dk.
 

Kontakt: Social- og Sundhedscenter

Social- og Sundhedscenter
Amtstue Allé 71
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 80 10
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

01.09.2021