Du er her

Forslag om tillæg til Sundhedspolitikken

Ringsted Byråd har 13. september 2021 vedtaget at sende et udkast til et tillæg til kommunens Sundhedspolitik i høring. Høringsperioden er fra den 15. september 2021 til 5. oktober 2021.

Tillægget handler om voksne med psykisk sårbarhed. Formålet med tillægget er at sikre, at Sundhedspolitikken har konkrete mål for sundhed for alle borgergrupper i forhold til deres særlige udfordringer og behov. Med tillægget har kommunens Sundhedspolitik indsatser og mål for børn- og unge, ældre, kronisk syge og voksne med psykisk sårbarhed.

Kommunens Sundhedspolitik skal samtidig afspejle de indsatser, som Region Sjælland og de 17 kommuner i regionen er blevet enige om at samarbejde om i den fælles Sundhedsaftale.

Læs udkast til PDF icon tillæg til Sundhedspolitikken om voksne med psykisk sårbarhed

Offentlighedsperiode

Forslag til tillæg til Sundhedspolitikken er lagt frem i offentlig høring fra 15. september 2021 til og med 5. oktober 2021, hvor du har mulighed for at sende et høringssvar med dine bemærkninger.

Høringssvar skal være skriftlige og sendes til socialogsundhed@ringsted.dk eller Social- og Sundhedscenters sekretariat, Amtstue Allé 71, 4100 Ringsted, Att.: Lotte Ernst. Vi skal have svaret senest den 5. oktober 2021. Mærk venligst dit svar med ”Høringssvar til tillæg til Sundhedspolitik”.

Administrationen behandler samtlige høringssvar og fremlægger dem til politisk behandling.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Social- og Sundhedscentet på tlf. 57 62 80 10 eller pr. mail til socialogsundhed@ringsted.dk

Kontakt: Social- og Sundhedscenter

Social- og Sundhedscenter
Amtstue Allé 71
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 80 10
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

15.09.2021