Du er her

Uopfordrede ansøgninger

Praksis ved uopfordrede jobansøgninger

Når Ringsted Kommune modtager uopfordrede jobansøgninger, er vores faste praksis at henvise til de opslåede stillinger på ringsted.dk. Ønsker du at søge et job i Ringsted Kommune, skal du derfor holde øje med vores stillingsopslag på ringsted.dk og derefter sende din ansøgning til præcis den/de opslåede stillinger, du er interesseret i. 

Du kan også tilmelde dig vores gratis e-mail service og få direkte besked, næste gang der er et ledigt job inden for dit interesseområde.

Alle job i Ringsted Kommune annonceres ved offentligt opslag – med undtagelse af job i løntilskud, praktikstillinger og lignende samt tidsbegrænsede stillinger med en varighed under tre måneder, hvor kommunen allerede råder over en vikar. Reglen skal sikre, at alle har en fair og reel mulighed for at komme betragtning til en ledig stilling i kommunen. 

Kontakt: HR og Løn

HR og Løn
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringted
Tlf.: 57 62 60 30
Fax: 57 62 60 20
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

09.01.2019