Du er her

Vision

Her finder du Ringsted Kommunes vision - midt i mulighederne.

Byrådet i Ringsted har udviklet en vision for kommunen med overskriften ”Ringsted – midt i mulighederne”. Visionen lægger vægt på bosætning, uddannelse og erhverv – og en bred inddragelse af alle interessenter i kommunens udvikling.

Her finder du PDF icon Ringsted Kommunes vision

Nedenfor kan du læse mere om baggrunden og tankerne bag visionen.

Logo - Midt i mulighederne

I 2012 udviklede kommunen og repræsentanter for kulturliv, handlende, uddannelsesstederne og Ringsted Erhvervsforum et nyt markedsføringsværktøj med sloganet ”Ringsted – midt i mulighederne”. Senere har Byrådet besluttet at give sloganet endnu mere tyngde og retning ved at lade ”Ringsted – midt i mulighederne” være overskriften på kommunens vision og dermed den retning, der skal arbejdes med for Ringsted Kommune fremover.

Fire hovedspor for Ringsteds vision

Byrådets vision arbejder med fire hovedspor for Ringsteds udvikling. De fire hovedspor handler om nærhed, medansvar, medbestemmelse og mangfoldighed – om at leve og være tilgængelig – om uddannelse til alle livet igennem og om samarbejde og vækst i erhvervslivet.

Med rødder i historie og mentalitet

Det med, at Ringsted er midt i mulighederne, er ikke nyt, fortæller visionen. Ringsted har nemlig været det siden middelalderen. Allerede dengang krydsede vejene mellem de sjællandske flækker og byer hinanden i Ringsted. I Ringsted mødtes godtfolk og konger for at handle, hylde, rådslå og dømme. Ringsted var de vejfarendes by. Ringsted er stadig de vejfarendes by. Men nu er det motorvejene på tværs af Danmark, Skandinavien og Europa, som krydser Ringsted. Derfor er man midt i mulighederne i Ringsted. Både når der skal arbejdes, leves og opleves.
 
 

Sidst opdateret

06.11.2020