Du er her

Kost, Rygning, Alkohol og Motion (KRAM)

Her kan du finde tilbud til dig, der har behov for støtte til livsstilsændringer, herunder kostvejledning, rygestopforløb og forebyggende samtaler om alkohol.
Hvis du ønsker at vide mere om Ringsteds sundhedstilbud, kan du blive kontaktet af Sundhedsteamet.

Kost

Støtte til livsstilsændringer - Ringsted Kommune tilbyder støtte til ændring af din livsstil gennem en gratis app. Derudover har du også mulighed for personlige livsstilssamtaler, hvis du ikke kan benytte dig af digitale medier.

Kost på recept - Ringsted Kommune tilbyder kostvejledning af en autoriseret klinisk diætist til dig, der har behov for det.

Synkebesvær - Har du svært ved at synke mad, drikke eller piller, kan du få hjælp til udredning og vejledning hos en ergoterapeut.

Rygning

Rygestopforløb - Ringsted Kommune tilbyder et gratis rygestopforløb til dig, der ønsker at stoppe med at ryge.

Rygestopforløb med rygestopmedicin - Ringsted Kommune tilbyder et gratis rygestopforløb med rygestopmedicin til dig, der har et særligt behov for støtte og ikke selv kan dække udgifterne til rygestopmedicinen.

Alkohol

Forebyggende samtale om alkohol - Ringsted Kommune tilbyder forebyggende samtaler om alkohol til dig, der har behov for støtte til ændringer af dit alkoholforbrug.

Motion

Motionsvejledning - Ringsted Kommune tilbyder motionsvejledning til dig, der har behov for at ændre motionsvaner.

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, kan du gøre det via e-boks. Det kan for eksempel være dit cpr.nr., oplysninger om dit helbred eller økonomiske forhold.

Kontakt: Sundhed & Træning - Sundhedsteamet

Eksercerpladsen 1
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 80 32
  • Tirsdag08.30-09.30
  • Torsdag08.30-09.30
  • Fredag12.30-13.30
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

22.06.2021