Du er her

Lån en elcykel

Hos Ringsted Kommune kan du gratis låne en elcykel i 12 dage for at teste, om en elcykel er noget for dig.

Om elcyklerne

I Ringsted Kommune har vi indkøbt fire elcykler. Som borger kan du låne en af vores elcykler i en periode på 12 dage helt gratis for at teste, om du kunne være interesseret i at købe en elcykel og gøre det til dit foretrukne transportmiddel.

Formålet med vores initiativ er, at vi gerne vil gøre trafikken i kommunen grønnere ved at få flere borgere i kommunen til at vælge cyklen i stedet for at tage bilen. Elcyklerne kan desuden bruges som et værktøj til at få flere borgere til at cykle i fællesskab med andre samt opnå tryghed i at cykle.

Målgruppe

Målgruppen for lån af elcykler er borgere, som er interesseret i at prøve en elcykel og eventuelt købe en.

Booking af elcykel

Det er gratis at låne en elcykel af os. Dog skal du lægge et depositum på 500 kr., som betales hos cykelhandleren, hvor du henter cyklen. OBS! På grund af corona restriktioner må Fri BikeShop ikke modtage depositumbetaling via dankort eller kontanter. Derfor er det et krav, at man kan betale depositummet med MobilePay.

Inden du låner en elcykel af os, bedes du venligst læse betingelserne for lån af elcykel:

Læs betingelser for lån af elcykel

Hvis du er interesseret i at leje en elcykel af Ringsted Kommune i 12 dage, skal du oprette dig og booke i vores online bookingsystem: 

Når du har booket en cykel, vil du modtage en bekræftelse på din mail. I denne mail vil der være en kontrakt for udlån vedhæftet, som du skal printe, underskrive og medbringe til cykelhandleren. Vær OBS på, at denne mail kan havne i dit spamfilter. Hvis du ikke kan printe hjemmefra, så har cykelhandleren en kontrakt, som du kan udfylde på stedet, inden du låner cyklen.

Afhentning af elcykel

Efter du har booket en elcykel, kan du hente og aflevere elcyklen hos Fri BikeShop på Nørregade 34, 4100 Ringsted. Cyklerne hentes onsdage mellem kl. 12-17 og afleveres tirsdage mellem kl. 10-12.

Kontakt: Teknik- og Miljøcenter

Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Dir.: 57 62 63 00
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

09.06.2021