Du er her

Madservice plejecentre

MadhuZet Zahles leverer mad til kommunens tre plejecentre.

Om Madhuzet Zahles

Madhuzet Zahles er Ringsted Kommunes centralkøkken, som leverer mad til kommunens tre plejecentre; Knud Lavard Centret, Plejecenter Ortved og Plejecenter Solbakken.

Madhuzet Zahles madproduktion er kendetegnet ved kvalitet og oplevelser for den enkelte borger, og producerer mad der passer til borgerens ernæringsmæssige behov.  

Hvilken mad laver MadhuZet Zahles?

MadhuZet Zahles leverer:

  • Middagsmad som består af en varm ret med enten en forret eller en biret
  • Aftensmad som består af smurt smørrebrød og ostemad. To dage om ugen byttes et stykke smørrebrød ud med en lun ret
  • Øvrige måltider, herunder morgenmad og mellemmåltider, produceres enten på plejecenteret eller leveres af Madhuzet Zahles.

Hvis du har behov for en anden kostform, tilretter vi den til den enkelte borger sammen med plejepersonalet. Det kan for eksempel være diæt, kost til småtspisende eller hakket kost.

Mad til besøgende

Hvis du vil spise sammen med din pårørende, er der mulighed for at købe mad til dem. Du skal kontakte plejepersonalet på din pårørendes afdeling. Priserne i 2017 er:

  • Morgenmad 31 kr.
  • Frokost 72 kr.
  • Aftensmad 72 kr.

Hvis du har spørgsmål vedrørende allergener, kan du kontakte plejepersonalet på din pårørendes afdeling.

Personale

Madhuzet Zahles lægger stor vægt på faglighed og kvalitet i arbejdet. I Madhuzet Zahles er der ansat kokke, ernæringsassistenter, økonomi, klinisk diætisk mm. Alle tager ansvar ansvar for alle dele af processen for at levere indbydende og sund mad.

Kontakt: Madhuzet Zahles

Madhuzet Zahles
Zahlesvej 18
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 77 74
Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata

Sidst opdateret

10.06.2021