Du er her

Biblioteket og Café Ingeborg går sammen om ny café

Dato: 16. november 2017
Bibliotekscaféen er navnet på den nye café på Ringsted Bibliotek og Borgerservice, der er etableret i samarbejde med Café Ingeborg.

Nu behøver du ikke at gå hverken sulten eller tørstig hjem efter et besøg på biblioteket eller et ærinde i borgerservice. I samarbejde med Café Ingeborg har Ringsted Bibliotek og Borgerservice indrettet en helt ny café, hvor borgerne kan få et stykke kage til kaffen, eller nyde diverse lettere anretninger og snacks.

Bibliotekscaféen er navnet på den nye café, der drives af Café Ingeborg. Bibliotekscaféens menukort byder på diverse sandwich, salater og kager, samt frugtsalat, vafler, ostemadder og hjemmelavede snacks og barer. Og drikkevarer som lemonade, kaffe, the, kakao og diverse sodavand. Bibliotekscaféen følger de betjente åbningstider på Bibliotek og Borgerservice.

Et ønske fra brugerne

”Det har længe været et udtalt ønske fra vores brugere at få en café, så vi er glade for nu at kunne udvide med Bibliotekscaféen”, fortæller Anders Clausen, der er chef på Bibliotek og Borgerservice.

Han ser frem til et godt samarbejde med Café Ingeborg, der er en alternativ arbejdsplads for mennesker med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Café Ingeborg har til huse på plejecenteret ”Knud Lavard Centret”. ”

Vi glæder os rigtig meget til at møde brugerne af Ringsted Bibliotek og Borgerservice, hvis behov for lidt spise og drikke på biblioteket vi forhåbentlig kan imødekomme”, siger Anne Mikkelsen, der er leder af Café Ingeborg.

Bibliotekscaféen på Ringsted Bibliotek og Borgerservice åbnede torsdag den 16. november. Bibliotekscaféens åbningstider følger de bemandede åbningstider på Ringsted Bibliotek og Borgerservice.

Sidst opdateret

16.11.2017