Du er her

Book ledige tider i Ringsted Sport Center

Dato: 10. september 2018
Nu kan du booke ledige baner i hal B og C i Ringsted Sport Center. Tilbuddet er ideelt for dem, der har svært ved at nå en fast tid til holdsport og gerne vil dyrke sport med venner og familie.

Ringsted Sport Center er næsten altid fuldt booket af foreninger og skoleklasser til sport og idrætsudøvelse. Det hænder dog, at hal B og C ikke er i brug, mens der er aktivitet i Dansk Kabel TV arenaen. Derfor vil Ringsted Sport Center nu tilbyde, at hal B og C kan lejes i de ledige timer.

Tilbuddet er ideelt til dem, der har svært ved at nå en fast tid til holdsport og gerne vil dyrke sport med venner og familie. Du kan også leje ledige baner til en polterabend eller til familiearrangementer, hvor I har lyst til at være aktive.

For at leje en bane skal du booke online og gennemføre betaling via ledigetider.dk, og det er meget nemt. Når I møder op til den bookede tid, er banen stillet op for jer, og udstyret, I kan leje, står klar.

”Andre sportscentre og haller har haft stor succes med lignende ordninger, der samtidig har været med til at skabe større interesse for sporten i lokalområdet. På sigt håber vi på at kunne udvide ordningen og tilbyde leje af hallerne til flere typer sportsgrene”, fortæller Karl-Åge Søltoft, leder af Ringsted Sport Center.

I de tidsrum, hvor hallerne kan bookes, vil der være personale tilstede i Ringsted Sport Center

Sidst opdateret

10.09.2018