Første spadestik til ny institution i Benløse

Dato: 14. december 2016
Til oktober åbner en ny ca. 850 m2 institution i Benløse, og her skal børn fra Børnehuset Toften, Sct. Bendts Børnehave og Dagplejens legestue have hjemme.
  • Arkitekternes illustration af den nye børnehave i Benløse

Udsnit af arkitektfirmaet BBP Arkitekters tegning af livet i den nye institution i Benløse.

Tirsdag den 13. oktober tog borgmester Henrik Hvidesten og formand for Børne- og Undervisningsudvalget Sadik Topcu første spadestik til den nye børneinstitution i Benløse.

Tre institutioner får glæde af de nye lokaler på Benløseparken 6, der bliver på i alt ca. 850 m2. Børnehuset Toften ligger i dag lige ved siden af den kommende institution, og de flytter ind i lokalerne sammen med Sct. Bendts Børnehave og børn fra Dagplejens legestue. Dagplejens børn får på skift en dag om ugen i den nye institution.

Borgmester Henrik Hvidesten siger:

”Med denne nye institution er fokus på at skabe gode rammer for børn og medarbejdere, så der kan laves sjove og udfordrende aktiviteter for børnene. Det er min store forhåbning, at børn og medarbejdere bliver glade for den nye institution, og at den kan være rammen for det gode børneliv,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Sadik Topcu, formand for Børne- og Undervisningsudvalget, udtaler:

”Jeg håber, at personalet indenfor de tre områder kan vidensdele og lære af hinanden på tværs af de tre områder. Jeg er sikker på, at det her bliver et rigtig godt sted at være barn og medarbejder, og det bliver et godt sted at komme som forælder,” siger Sadik Topcu.

Det første spadestik blev taget tirsdag den 13. december, men selve byggearbejdet er dog tyvstartet lidt, så den nye institution kan slå dørene op til oktober 2017.

Benløses nye børneinstitution er tegnet af BBP Arkitekter.

14.12.2016