Du er her

Mænds mødesteder nu også i Ringsted

Dato: 21. februar 2017
Der er stiftende generalforsamling for Mænd Mødesteder i Ringsted torsdag den 2. marts kl. 17.00 i Multisalen, Ahorn Allé 48, 4100 Ringsted.

Ringsted Kommune tog i 2016 initiativ til etablering af Mænds Mødesteder, som handler om fællesskaber, trivsel, sundhed og ”mandeting”. På et informationsmøde i november 2016 i Ringsted Kulturhus mødte mere end 40 mænd op, og der var stor interesse for at arbejde videre med ideen om Mænds Mødesteder som en selvstændig forening.

Derfor afholdes nu stiftende generalforsamling torsdag den 2. marts 2017 kl. 17.00 i Multisalen, Ahorn Allé 48, 4100 Ringsted.

Hvilke muligheder er der i Mænds Mødesteder Ringsted?

I Mænds Mødesteder er der et kammeratligt miljø, hvor mænd i alle aldre kan være sammen om de ting, der interesserer dem – i deres eget tempo og i selskab med andre mænd. Det kan være alle mulige aktiviteter, som f.eks. madklub, læsegruppe, ture i naturen, kortspil, cykelklub, forskellige slags værksteder, musik samt meget andet. Det er mændene i mødestedet, der sætter rammen!

Mænds Mødesteder er uden alkohol og andre rusmidler. Eventuel rygning foregår udendørs.

Steen Iversen var med på det første møde for Mænds Mødesteder i Ringsted.

”Jeg deltog i informationsmødet i november og blev meget inspireret af de mange muligheder, der er for aktiviteter, som kan medvirke til at øge mænds trivsel og sundhed. Jeg deltog også ved bålhytten i Kærehave Skov samt rundvisning i Sct. Bendts Kirke, og de arrangementer har allerede givet mig nye venskaber samt ny og nyttig viden, siger han”.

Steen Iversen opfordrer alle mænd til at møde op til generalforsamlingen og de mange kommende arrangementer, som vil finde sted i Mænds Mødesteder Ringsted.

Kontakt: Sundhed & Træning - Sundhedsteamet

57628032 eller 57628028

Sidst opdateret

01.03.2017