Du er her

Ny direktør for det tekniske område på plads

Dato: 21. juni 2017
46-årige Tine Christiansen bliver ny direktør for de tekniske områder i Ringsted Kommune. Hun kommer fra en stilling som kontorchef i Odense Kommune.

46-årige Tine Christiansen bliver ny direktør for de tekniske områder i Ringsted Kommune. Hun kommer fra en stilling som kontorchef i Odense Kommune, hvor hun hidtil har arbejdet med byudvikling særligt med fokus på byrum og mobilitet. Inden da har Tine Christiansen i en årrække været centerchef i Slagelse Kommune.

Ringsted Kommunes borgmester Henrik Hvidesten ser frem til samarbejdet med Tine Christiansen:

- Tine Christiansen har gennem ansættelsesprocessen vist, at hun har et stort kendskab til det tekniske område og har fokus på både den langsigtede udvikling og på gennemførelsen af de anlægsprojekter, som skal understøtte en sådan udvikling. Det har også været vigtigt for os at få en direktør, som er stærk i dialogen med medarbejdere, borgere og virksomheder, og det perspektiv har Tine Christiansen. Hun ser tingene i sammenhæng, og det passer rigtigt godt til helhedstænkningen i vores kommune, siger Henrik Hvidesten.

Tine Christiansen ser meget frem til at begynde som direktør for det tekniske område i Ringsted Kommune efter sommerferien:

- Ringsted er en hel kommune med en god størrelse, hvor det er helt afgørende at se de konkrete sager og udviklingsprojekterne i en sammenhæng på tværs i kommunen – både internt i organisationen, men især derude i kommunen, hvor vi skal gøre en forskel for borgere og virksomheder. Det er det perspektiv, jeg trives bedst med. Derfor glæder jeg mig rigtigt meget til at skulle være med til at drive den udvikling, som præger Ringsted Kommune netop nu, siger Tine Christiansen.

Tine Christiansen har 17 års erfaring med fysisk udvikling inden for den kommunale sektor. Hun har været chef i 10 år bl.a. for områder som byplan, byggesag, landzoneadministration, GIS, trafikplanlægning, trafiksikkerhed, mobilitetsplanlægning, planlægning af kollektiv trafik og byrum. Privat bor hun i Korsør med sin kæreste og fire hjemmeboende børn.

Sidst opdateret

22.06.2017