Du er her

Ringsted Børnefestival - også i 2017

Dato: 09. december 2016
Arrangørerne bag børnefestivallen har besluttet at gentage succesen i 2017 - med shows, koncerter og masser af aktiviteter for store og små. Og du kan sikre dig billetter allerede nu.

Mere end 7000 børn og deres voksne havde en festlig dag ved Ringsteds første børnefestival tilbage i juni måned med masser af musik, shows, leg og læring.

Arrangørerne bag børnefestivalen har besluttet at gentage succesen - og derfor kommer der også en børnefestival i Ringsted i 2017.

De to første navne til næste års festival offentliggøres nu og billetterne sættes til salg, så de kan nå at komme under juletræet.

Børnefestivalen 2017 bliver ligesom i 2016 fyldt med shows, koncerter og masser af aktiviteter for store og små. Og igen i 2017 bliver Ringsted Børnefestival arrangeret og afviklet sammen med børn og unge i Ringsted, ligesom foreninger og erhvervslivet inviteres til at være med.

- Jeg er rigtig glad for, at vi i 2017 kan gentage Ringsted Børnefestival, som jeg synes er et fantastisk godt tilbud til børnefamilier både her fra Ringsted og fra vores nabokommuner, siger borgmester Henrik Hvidesten, og fortsætter:

- Ringsted Børnefestival har et helt unikt koncept, som afspejler essensen af Ringsted, og det fællesskab vi har i kommunen. Der er nemlig en helt særlig stemning omkring børnefestivalen, der er opstået, fordi engagerede børn og unge fra kommunens skoler sammen med erhvervslivet og dedikerede frivillige fra foreningslivet har et fælles formål om at skabe gode oplevelser.

Ringsted Børnefestival er ikke bare god underholdning, det er også i høj grad læring.

De første shows sættes til salg fredag

Ringsted Børnefestival melder nu de to første navne ud til sommerens festival, der finder sted den 10. juni i og omkring Ringsted Sportcenter og Anlægget.

Festivalen henvender sig til børn i alderen 3 – 12 år, og for den ældste del af børnene – og sikkert også de lidt ældre – byder Ringsted Børnefestival på det virale fænomen Adam og Noah, der med deres dans, rap, show og geniale ironiske tilgang giver den gas med humoristiske karikaturer over danskernes vaner og traditioner.

Ringsted Børnefestival 2017 får også besøg af Sigurd Barrett med hans nyeste show ”Sigurds Danmarkshistorie”. Her formidler Sigurd og Bjørnen Bjørn på fængende og underholdende facon Danmarkshistorien i børnehøjde med gode fortællinger, fællessang og show.

Mangler du en julegave til børn, børnebørn, oldebørn, niecer eller nevøer, så er her alletiders mulighed for en gave, der med garanti ikke skal byttes. Billetterne sættes til salg fra fredag den 9. december.

Festival på skoleskemaet

For mange af kommunens børn og unge er Ringsted Børnefestival ikke kun en enkelt dag med gode oplevelser. For på Ringsteds skoler står der Ringsted Børnefestival på skoleskemaet, når vi kommer ind i foråret 2017.

Der vil være læringsforløb der knytter sig direkte til Børnefestivalens indhold, blandt andet til Sigurds Danmarkshistorie. Derudover vil de ældste elever igen i år blive inviteret til at indtage en vigtig rolle, når de uddannes til blandt andet ansigtsmalere, legepatrulje og mange andre spændende aktiviteter.

På den måde skabes Børnefestivalens vigtige form ”børn laver festival for børn”.

- Vi vil gerne lave en folkeskole i Ringsted, der klæder vores børn og unge på til et godt og aktivt voksenliv, som engagerede medborgere. Det betyder bl.a., at vi gerne tidligt vil introducere dem til de forventninger, der vil være til dem på eksempelvis arbejdsmarkedet, hvor de skal kunne samarbejde, finde på nye ideer og føre dem ud i livet og ikke mindst kunne planlægge deres indsats. Derfor ser vi en stor værdi i, at skabe læring gennem samarbejdet med erhvervs- og foreningslivet i forbindelse med Ringsted Børnefestival. Vi tror på, at det giver vores børn og unge nogle gode kompetencer og nogle gode oplevelser, de kan bygge videre på fremover, slutter Henrik Hvidesten.

Fakta om Ringsted Børnefestival 2017

Tid og sted

Lørdag den 10. juni 2017 kl. 10.00 – 17.00 (det sidste show slutter dog først kl. 18.00) i og omkring Ringsted Sportcenter og Anlægget.

Køb billetter

Fra fredag den 9. december kl. 10.00 sættes billetter til salg til Sigurds Danmarkshistorie og Adam og Noah. Øvrige shows vil blive sat til salg løbende.

Her kan du læse mere og købe billetter til Ringsted Børnefestival

 

Sidst opdateret

09.12.2016