Sommer i Ringsted

Dato: 15. juni 2017
Sommer i Ringsted er et årligt tilbagevendende fænomen med et væld af sommerglade aktiviteter.

Skovens Dag, Kunstdage i Pinsen, Lions Byfest, Skt. Hans Aften i anlægget, Ringsted Festival, Ringsted Børnefestival, MC Familiedag, Classic Cars og Ringsted Stafet er blandt de tilbagevendende begivenheder, når der er sommer i Ringsted. Dertil kommer en perlerække af koncerter, ikke mindst sommerjazz, børneunderholdning, idrætsarrangementer, festivaler og markeder.

De populære bagagerumsmarkeder finder du også flere gange i løbet af sommeren på plænen foran Sct. Bendts Kirke. Her kan alle sælge ud af tøj, ting og sager, de ikke bruger, så man kan både tjene en skilling og gøre adskillige gode fund.

Hør også Jakob Sveistrup synge, se hoppende kaniner, kom til stor sankt Hans fest i Lystanlægget - eller oplev ballonmanden helt tæt på. Det og meget mere kan du opleve i Ringsted i løbet af sommeren.

Se programmet for sommer i Ringsted her.

Om sommer i Ringsted

Den første 'Sommer i Ringsted' blev afviklet i 2007 og hvert år er der siden koblet flere arrangører til.
År 2015 udmærkede sig ved en sporvognskavalkade, idet Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm fejrede 50 års jubilæum. Ringsted fik samtidig sin egen MiniSporvogn.
Desuden blev det tætpakkede sommerprogram tilføjet to lækre markeder med udenlandske delikatesser samt gadeteater i bymidten.

Sommer i Ringsted har som mål at fastholde og udvikle Ringsted som en af de førende handels- og oplevelsesbyer i Region Sjælland.
Samarbejdspartnerne ønsker at gøre det attraktivt for kommunens egne borgere at opleve og handle i Ringsted, ligesom de ønsker at tiltrække nye indbyggere og erhverv samt turister til kommunen.

22.06.2017