Sommersjov 2017 - for børn og unge

Dato: 15. maj 2017
Sommersjov er lig med masser af spændende aktiviteter i sommerferien for børn og unge i Ringsted, og der er noget for enhver smag og alder. Men skynd dig med tilmelding - der er rift om pladserne.

Sommeren er lige om hjørnet, og mange er allerede nu ved at planlægge sommerferien.

Kom med til sommersjov - netop nu er der åbnet op for tilmeldinger til Ringsted Kommunes brede vifte af sjove og spændende sommerferieaktiviteter for børn og unge.

Ringsted Kommune tilbyder alle børn og unge i alderen fra 3-18 år muligheden for at få en lidt sjovere sommerferie.Og de mange spændende aktiviteter sikrer, at der er noget for enhver alder og smag.

Vær opmærksom på, at aktiviteterne kun er for børn der bor i Ringsted Kommune.

Se programmet for Sommersjov 2017 - for børn

Se programmet for Sommersjov 2017 - for unge

I programmerne kan du læse mere om de enkelte aktiviteter, samt hvordan du tilmelder dig.

Skynd dig med tilmeldingen, da flere af aktiviteterne har begrænset antal pladser.

15.05.2017