Du er her

Stor børnefestival i Ringsted

Dato: 15. april 2016
Lærke fra MGP, Anders og Katrine fra Lille Nørd og Kalle fra Ramasjang er blandt kunstnerne til Ringsted Børnefestival lørdag den 11. juni.

Børnene i Ringsted får deres egen festival, når der for første gang er Ringsted Børnefestival lørdag den 11. juni.

Det foregår ved Ringsted Sportcenter, og der bliver koncerter med masser af gang i, teaterforestillinger, opvisninger og en masse aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på.

Se mere om programmet på Børnefestivallens hjemmeside.

Du kan blandt andet opleve koncert med Lærke fra MGP, se Kalle fra Ramasjangs store musikshow og komme til danseworkshop med Sofie Østergaard, der er vært på DR Ultra. Du kan også møde Peter Skødt Knudsen fra Store Nørd og Anders og Katrine fra Lille Nørd, og du kan høre Ulla Abdullas Cocobongoband med dragen Næssi.

Ringsted Børnefestival er henvendt til børn i alderen 3-10 år, og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med. Mange aktiviteter på dagen vil være gratis, men til de store koncerter og ved andre aktiviteter koster det et lille beløb at komme ind. Endags-festivalen slutter med et stort børnediskotek.

Overskuddet går til UNICEF

I år hænger Ringsted Børnefestival sammen med, at Ringsted er UNICEF By. Billetindtægter og alt overskuddet fra børnefestivalen går derfor til indsamlingen, der skal støtte UNICEF’s skoleprojekt i Myanmar.

Ringsted Børnefestival skabes i et tæt samarbejde med elever og medarbejdere fra skoler og dagtilbud. Elever fra skolerne får mulighed for at deltage i forskellige kurser inden festivalen og på selve festivalen kan de lave ansigtsmaling, trylleri, højtlæsning, yoyo-spil og meget mere. Festivalens store loppemarked vil også blive arrangeret af skolerne og dagtilbuddene.

Her kan du læse mere og købe billetter til de store koncerter.

Sidst opdateret

08.06.2016