Vinderen af UNICEF By 2016 logokonkurrence er fundet

Dato: 20. november 2015
Natasha Petersen fra Ådalskolen er netop kåret som vinder af den logokonkurrence, som Ringsted Kommune udskrev i forbindelse med UNICEF By 2016. Det nye logo skal repræsentere projektet i hele 2016.

Ringsted Kommune skal være UNICEF By i 2016. I den forbindelse har kommunen afholdt en logokonkurrence, hvor borgerne er blevet bedt om at komme med forslag til, hvordan Ringsteds UNICEF By logo skal se ud.

Ud af 43 gode og kreative logoer til konkurrencen, er det 15-årige Natasha Petersen, der til daglig er elev på Ådalskolen, som nu er kåret som vinder af konkurrencen.

Styregruppen bag projekt UNICEF By i Ringsted har valgt Natashas logo som vinder, da hun har tegnet det logo, som fortæller den bedste historie.

Ringsted Kommune ønsker Natasha stort tillykke.

Fortællingen bag logoet

Natashas tegning viser en dråbe vand, og inden i den er der to glade børn og en masse hjerter. Dråben symboliserer, at det UNICEF projekt, vi skal samle ind til i Ringsted, handler om at sikre rent drikkevand i Myanmar.

De glade børn understreger UNICEFs fokus på børn og viser glæden ved at hjælpe børn. Hjerterne har Styregruppen tolket som glæden ved i fælleskab at give til andre.

Natashas tegning indkapsler derfor hele essensen af det, Ringsted UNICEF By 2016 handler om.

Vi skal i fælleskab i Ringsted samle penge ind, så børnene i Myanmar kan få rent vand, toiletter og viden om hygiejne. Og glæden ved at bidrage til den gode sag, håber Byrådet kan skabe engagement og deltagelse fra Ringsteds borgere, skoler, institutioner, virksomheder, butikker og foreninger. Et engagement der gerne skulle smitte af på Ringsted Kommune både på land og i by og skabe sjove aktiviteter, ny viden og gode historier.

I samarbejde med Bonusdesign

Natashas tegning til logokonkurrencen er efterfølgende fortolket og rentegnet af grafiker Birgitte Hansen fra Bonusdesign, så logoet kan anvendes til de mange forskellige formål, som vi kommer til at bruge logoet til i forbindelse med UNICEF By 2016.

Birgitte Hansen har doneret sit arbejde med logoet til UNICEF By projektet.

Ringsted Bibliotek vil i løbet af de kommende uger udstille de 43 logoer, der er indsendt til konkurrencen.

20.11.2015