Du er her

Borgerrådgiveren kan træffes på biblioteket efter aftale

Dato: 14. februar 2020
Mange borgere bruger Ringsted Kommunes borgerrådgiver, men kun få borgere møder borgerrådgiveren på Ringsted Bibliotek & Borgerservice.

Mange borgere benytter borgerrådgiverfunktionen i Ringsted Kommune, men det ikke er særligt mange borgere, der benytter muligheden for at komme i træffetiden på Ringsted Bibliotek & Borgerservice om tirsdagen. Det viser en optælling i forbindelse med borgerrådgiverens halvårsstatus til Byrådet.

For at sikre, at tiden til funktionen bliver mere effektiv, har Byrådet besluttet at ophæve borgerrådgiverens træffetid på Ringsted Bibliotek & Borgerservice. Der ændres ikke i borgernes mulighed for at møde borgerrådgiveren, der stadig kan kontaktes per telefon, mail eller ved personligt fremmøde alle hverdage. Hvis borgerne ønsker et møde på Ringsted Bibliotek & Borgerservice, kan det fortsat ske efter aftale.

Borgerådgiver Katrine Jensen udtaler:

”Jeg vil gerne møde borgerne der, hvor det giver mening, og hvor de har brug for at møde funktionen. Der har desværre ikke vist sig en særlig stor søgning til træffetiden på biblioteket, så derfor synes jeg det er godt, at Byrådet understøtter muligheden for at borgerrådgiverfunktionen kan blive mere effektiv for de borgere, der benytter den.”

Borgerne kan fortsat møde borgerrådgiveren på Rådhuset i hverdage i tidsrummet mellem kl. 10.00 – 15.00, ved personlig, telefonisk eller skriftlig henvendelse.

Læs mere på www.ringsted.dk/borgerraadgiver.

 

Sidst opdateret

14.02.2020