Du er her

Brug Mit Betalingsoverblik til betalinger til Ringsted Kommune

Dato: 15. november 2019
Mit Betalingsoverblik er et nyt tilbud til borgere i Ringsted Kommune, så de nemt kan se, hvad de for eksempel skal betale i ejendomsskat eller for børnenes daginstitution.

Betalingsoverblik giver borgerne større mulighed for at se eventuelle økonomiske mellemværender med Ringsted Kommune. Det kan være betaling af ejendomsskat, daginstitution, boliglån, kontanthjælp m.m.

Via Mit Betalingsoverblik er det også muligt at betale regninger til kommunen, tjekke om der er restancer til kommunen, tilmelde betaling til betalingsservice og på længere sigt mulighed for at indgår betalingsaftaler.

Betalingen kan ske både med Dankort og MobilePay. Hvis du har en gæld til Ringsted Kommune, kan du også se, om sagen ligger til inddrivelse hos Gældsstyrelsen.

Andre kommuner har haft gode erfaringer med Mit Betalingsoverblik, og for borgerne betyder det blandt andet, at de nemt kan betale regninger og få overblik over deres betalinger på de tidspunkter, der passer dem. Erfaringerne fra andre kommuner viser også, at flere borgere med Mit Betalingsoverblik får ryddet op i deres betalinger til kommunen.

Mit Betalingsoverblik er et tilbud til borgerne, hvis de ønsker at bruge det. Borgerne kan dog også vælge fortsat at betale via Betalingsservice, girokort eller bankoverførsel. 

Få mere information

Du finder Mit Betalingsoverblik via Borger.dk eller på skrivelserne, du får fra Opkrævningen i Ringsted Kommune.

Du er også velkommen til at kontakte Opkrævningen på telefon 57 62 60 09, hvis du ønsker at høre mere om Mit Betalingsoverblik eller har brug for hjælp. Borgerservice kan også guide dig til Mit Betalingsoverblik.

Læs mere om Mit Betalingsoverblik.

Sidst opdateret

12.12.2019