Du er her

Deltag i stjerneløb og vind en tur i en Classic Car

Dato: 15. april 2019
”Sommer i Ringsted”, ”Classic Cars”, Sundhed & Træning i Ringsted Kommune og de lokale patientforeninger er gået sammen om at skabe en indholdsrig dag på Ringsted Torv.

Lørdag den 22. juni 2019 vil der være en enestående mulighed for at møde de frivillige bag de lokale patientforeninger og Mænds Mødesteder, som deler ud af deres viden og aktiviteter til borgere, som besøger årets ”Classic Cars”.

Sundhedskonsulent Eva Pilt Astrup, Sundhed & Træning, fortæller, at de frivillige fra Patientforeningerne og Mænds Mødesteder i Ringsted har taget udfordringen til sig og arrangeret et spændende stjerneløb, hvor du måske bliver klogere på din sundhed, samtidig med at du ser på gamle biler.

”I år har vi forsøgt os med andre rammer, da vi gerne vil tiltrække og gøre et bredere publikum interesseret i de tilbud og aktiviteter forskellige patientforeninger tilbyder,” siger Eva Pilt Astrup.

På dagen vil foreningerne være til stede i midten af en stjerne i et stort telt, hvor yderpunkterne vil være små stationer. På stationerne modtager deltagerne point, når de har været med i aktiviteten. Der vil blandt andet være muligt at spille discgolf med Mænds Mødesteder, lave motion for lungerne med Lungenetværket, spille minigolf med Kræftens Bekæmpelse, øve sig på førstehjælp med Hjerteforeningen, spille dart med Prostatakræftforeningen PROPA samt smage sunde småkager og lave stolegymnastik med Diabetesforeningen.

Alle, der deltager i aktiviteterne, er med i lodtrækningen om at vinde en tur i en Classic Car.

Sidst opdateret

15.04.2019