Du er her

Den succesfulde iværksætter Jonathan Løw kommer til Ringsted

Dato: 27. oktober 2017
Onsdag d. 15. november fra kl. 16.00-19.00 fortæller Jonathan Løw om iværksætterlivet på godt og ondt til foredraget ”Få succes uden at knække nakken”.

Ringsted Erhverv sætter fokus på iværksætteri med Jonathan Løws ærlige og levende fortælling om at være serieiværksætter.

For de fleste er både op- og nedture en del af iværksætterlivet, men for Jonathans eget vedkommende også stress og depression. En usund balance mellem arbejde og fritid kostede dyrt, og han deler sine erfaringer om, hvordan man kommer ovenpå igen og genskaber balancen.

Efter foredraget er der mulighed for at deltage i en workshop, hvor vi arbejder med værdier i livet og sikrer, at disse går igen i det travle iværksætterliv. Det er ifølge Jonathan Løw én af nøglerne til at brænde for noget uden at brænde ud.
 
Det får du med hjem:

  • En inspirerende iværksætter-fortælling fra én af landets førende iværksættere.
  • Et indblik i hvordan man passer på sig selv og undgår stress, depression m.v.
  • Mulighed for at arbejde med egne værdier og mål i en kort workshop.
  • Gratis e-bog af Jonathan Løws bestseller Listen Louder.

Som en del af Global Entrepreneurship Week Danmark (GEW) er det gratis at deltage. Tilmeld dig her.

Om Global Entreprenueurship Week Denmark (GEW)

GEW er navnet på en årlig indsats, hvor organisationer og virksomheder samarbejder om at fremme og udvikle iværksætterlysten i Danmark og for at inspirere etablerede virksomheder til vækst. Det sker gennem arrangementer over hele landet i uge 46.

Læs mere om hele Global Entrepreneurship Week.

Sidst opdateret

23.11.2018