Du er her

Direktør skifter fra Ringsted til Greve Kommune

Dato: 12. december 2017
Direktør Henrik Harder har fra den 1. februar 2018 fået nyt job som direktør i Greve Kommune efter mere end seks år ansættelse i Ringsted Kommune.

Henrik Harder har bl.a. haft det overordnede ansvar for skole-, børne-, erhvervs-, fritids- og kommunikationsområdet i Ringsted Kommune, og direktørjobbet i Greve Kommune dækker nogenlunde de samme områder.

”Jeg har været meget glad for min tid i Ringsted Kommune, hvor jeg har fået lov til at arbejde med mange spændende opgaver, og hvor jeg har oplevet at samarbejde med mange dygtige medarbejdere og ledere og har været tæt på mange engagerede politikere. Det har både været en meget spændende og en lærerig tid for mig, og jeg vil altid påskønne de muligheder, som jeg har fået i Ringsted Kommune”, siger Henrik Harder i forbindelse med jobskiftet og fortsætter:

”Nu skal jeg så til at vænne mig til tanken om, at jeg fremover ikke længere skal være en del af Ringsted Kommune, men jeg tænker, at jeg efterlader den i en masse gode hænder i form af kompetente og engagerede medarbejdere, ledere og politikere. Og endeligt er der jo et stykke tid til den 1. februar 2018, og jeg vil holde snuden i sporet indtil da”.

Borgmester Henrik Hvidesten ser da også tilbage med stor tilfredshed på Henrik Harders indsats i Ringsted Kommune:

”Henrik Harder har først og fremmest ydet en imponerende arbejdsindsats i de år, han har været i Ringsted Kommune. Han har stået i spidsen for en lang række centrale udviklingsprojekter med en ny skolestruktur, nye tilgange til læring, øget samarbejde mellem kulturinstitutionerne og helhedsorienterede indsatser bredt på hans fagområder. Og så har han været en god, loyal og klar sparringspartner både i kommunens direktion og for Byrådet, og det er jeg også sikker på, at han bliver i sit nye job i Greve”, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Byrådet skal først i det nye år tage stilling til direktionens fremtidige udformning.

”Henrik Harder har været en god direktør for Ringsted Kommune og bidraget bredt i direktionens arbejde med at udvikle den samlede kommunale organisation. Og selv om jeg da gerne havde set, at Henrik Harder lagde flere af sine arbejdsår i Ringsted, så er det jo også tilfredsstillende som kommunaldirektør at kunne levere en god direktør videre til et job i en større kommune”, slutter kommunaldirektør Jacob Nordby.

Sidst opdateret

12.12.2017