Du er her

Falcks hurtigtestcenter på Nørretorv lukker

Dato: 07. oktober 2021
Lørdag den 9. september 2021 lukker Falcks COVID-19 hurtigtestcenter på Nørretorv 20. Du vil stadig have mulighed for at blive PCR-testet for COVID-19 på Tværalle 5.

Smitten er lav og mange er vaccineret. Samtidig er anbefalingerne til, hvornår danskerne skal testes for COVID-19, justeret. Derfor nedskaleres hurtigtestkapaciteten i hele Danmark. I Region Sjælland lukker alle hurtigtestcentre drevet af Falck. Det betyder at hurtigtestcentret på Nørretorv 20 i Ringsted lukker. Sidste åbningsdag er lørdag den 10.oktober.

Muligheden for at blive PCR-testet for COVID-19 fastholdes på Tværalle 5 i Ringsted.

Den gennemsnitlige svartid på en PCR-test er 10-12 timer. Da enkelte kan fortsat kan have behov for hurtigere svar, vil det på de regionale testcentre i Holbæk, Slagelse, Roskilde, Næstved, Maribo og Nykøbing Falster være muligt at få en hurtigtest.
 
Adresser på test og vaccinationscentre kan ses på coronasmitte.dk, hvor åbningstiderne også fremgår. Det er muligt at bestille tid til PCR-test, men tidsbestilling er ikke nødvendig.

Hvornår anbefales det at blive testet?

  • Hvis du oplever symptomer på COVID-19, bør du følge anbefalingerne om at gå i selvisolation og blive PCR-testet – også selv om du tidligere har været smittet eller er færdigvaccineret.
  • Hvis du har været i kontakt med en smittet, bør du ligeledes PCR-testes. 

Sidst opdateret

07.10.2021