Du er her

Foreningernes Gallaaften 2019: Tillykke til prismodtagerne

Dato: 21. marts 2019
Modtagerne af årets syv priser er fundet.

Ringsted Kommune ønsker alle prismodtagere stort tillykke og sender samtidig en kæmpe tak til alle frivillige og lokale ildsjæle, som gør en forskel for andre.

Årets handicappris går til …

Østagergård - for at skabe fællesskaber for mennesker i særlige udfordringer. Østagergård lader fællesskaber vokse og gør verden større og mere inkluderende - i det omfang den enkelte elev, unge og medarbejder kan rumme det.

Årets foreningsleder går til …

Lis Jespersen - for sit store engagement og arbejde i Ringsted Skytteforening. Lis har en evne til at imødekomme den enkelte lige netop dér, hvor han eller hun er.

Årets integrationspris går til …

Venligboernes Cykelværksted og Bent Marquardt, Johannes Lund og Tom Christiani. De har som frivillige ydet en utrættelig og ekstraordinær stor indsats. Det har de gjort for at sikre, at vores nye medborgere i Ringsted Kommune kan føle tryghed, venlighed og imødekommenhed og dermed kan få en god start på tilværelsen i det danske samfund.

Årets frivilligpris går til …

Stop Spild Lokalt, der med Annika Oht i spidsen viser kæmpe engagement. Hendes væsen smitter af på omgivelserne. Annika har formået at samle gode kræfter omkring sig, og det er fantastisk, hvad Annika og de 50 frivillige har nået at udrette på under et år.

Trelleborg Fondens kulturpris går til …

Mathea og Torben Dan Jensen - de har i over 35 år haft en stor betydning for amatørteatret i Ringsted Kommune. De var med til at stifte Vigersted Dilletanten i 1983 og har siden da været med til langt over 100 teaterstykker, egnsspil, revyer og andre forestillinger. I år står de bag et nyt egnsspil i Vigersted ”Banebørster og sognerødder – balladen om en jernbane”, der bliver opført til sommer.

Trelleborg Fondens idrætspris går til …

Ringsted Ro- og Kajakklub - klubben har arbejdet aktivt for at udvikle fritidsaktiviteterne ved Haraldsted Sø. Klubben har et stort fokus på stadig udvikling og at etablere nye faciliteter og aktiviteter. Klubben har bl.a. velvilligt stillet faciliteter til rådighed og hjulpet en ny afdeling med at skabe et nyt tilbud om vinterbadning.

Se alle billederne fra gallaaftenen på Instagram ved at søge på: #ringstedgalla

Sidst opdateret

21.03.2019